U talijanskom Riminiju predstavljena ekskluzivna mobilna kućica proizvedena u Hrvatskoj

Nord Produkt

Zagreb, 23. listopada, 2018. – Ove je godine na Međunarodnom sajmu ugostiteljstva i hotelijerstva u talijanskom gradu Riminiju Nord Produkt predstavio ekskluzivnu inovaciju na tržištu mobilnih kućica – Stellar 771-M.

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha luksuzne mobilne vile Navis koja izgledom nalikuje jahti, ovogodišnja zvijezda sajma bila je Nord mobilna kućica Stellar 771-M, koja je inspirirana smionom imaginacijom intergalaktičkih putovanja, i pokazuje nam svijetlu budućnost luksuznog stanovanja.

Ova ekskluzivna mobilna kućica savršena je kombinacija futurističkog dinamičnog dizajna i vrhunskih smart home rješenja, čineći atraktivnu cjelinu kreiranu da zadovolji i najprofinjenije prohtjeve suvremenog korisnika. Izvana neodoljiva, s pročeljem koje će svakoga ostaviti bez daha te s luksuzno uređenim interijerom kroz koji se proteže hexa forma, Stellar 771-M rezultat je posve svježeg i inovativnog promišljanja arhitektonske estetike i funkcije.

SIA Hospitality Design,  međunarodni sajam ugostiteljstva i hotelijerstva, ove je godine obilježio svoje 68. izdanje kroz koje se etablirao kao najveći događaj u Italiji za sve stručnjake s područja hotelijerstva.

Osim najnovije inovacije u području dizajna i izrade mobilnih kućica, na sajmu su se mogli pronaći NORD i SCHMIDLER slavine, NORD kupaonski namještaj, NORD tuš kade i kabine te proizvodi za opremanje kućanstava te turističkih i poslovnih objekata – umivaonici, ogledala i konzolni ormarići, koji nisu dio standardne ponude, a izrađuju se prema narudžbi najčešće za potrebe opremanja hotela, apartmana i ureda.

Nord Produkt najveći je hrvatski proizvođač mobilnih kućica za kampove i značajan tržišni igrač i proizvođač u segmentu  slavina, kupaonskog namještaja, kuhinja, kupaonskih i tuš kada, tuš kabina i ostalog popratnog asortimana koji je na tržište plasiran pod brandovima Nord i Schmidler. Uz to, u portfelju Nord Produkta  od prošle godine nalazi se i etablirani slovenski brand Armal. Proizvodi Nord Produkta dostupni su na preko 300 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i preko 30 prodajnih mjesta u regiji.

Nord Produkt zapošljava preko 300 djelatnika, uz rast prihoda od preko 25 % godišnje u zadnjih nekoliko godina. Više informacija potražite na službenoj stranici http://www.nord.hr

M.Z.

Midas Widget

Ostavite komentar