U NEKOLIKO KLIKOVA DO USPJEHA I SLAVE

Prva i za sada jedina online platforma za pronalazak glumaca u Europi „Duart European Actors Platform“ proslavila je prvi rođendan i predstavila uspješno odrađene projekte.

Gdje i kako pronaći najbolje glumce? Odgovor na ovo pitanje nije lak, ali odgovor na to pitanje mogao se pronaći sinoć u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade.  Crveni tepih, odlična atmosfera kojoj su  nazočile brojne poznate osobe među kojima su se našla i vrhunska glumačka imena poput Judite Franković, Ane Begić Tahiri, Gorana Grgića, Kristine Krepele, Roberta Kurbaše, Amara Bukvića, Katarine Baban, Asima Ugljena, Lane Gojak, Marka Cindrića, Marka Torijanca, Csille Barath – Bastaić, Anice Kovačević i mnogih drugih,  te zanimljiv program tijekom kojeg su zvanici imali priliku za pravi Oscarovski  doživljaj.

„Duart European Actors Platform“ u protekloj godini osigurala  je uspješne castinge za desetak što domaćih, što međunarodnih filmskih projekata. Dobar casting nije nimalo jednostavan i baš zato,  znanja i vještine uložene u Duartov posao uistinu su posebna.  Uz pomoć jedinstvene tražilice koja omogućuje pretraživanje po specifičnim kriterijima redatelji i producenti dobili su priliku odabrati najbolje glumce za svoja ostvarenja, dok je glumcima istovremeno otvoreno odlično mjesto za online promociju.

Iza uspjeha Duarta stoji mnogo truda i rada, no prvim rezultatima smo i više nego zadovoljni. Do sada smo pregledali preko 300 snimljenih selftapeova, osigurali uloge za 29 hrvatskih glumaca u stranim i domaćim produkcijama te u samo godinu dana okupili 150 glumaca, članova Duart platforme. No ovo je tek početak. Trenutno paralelno radimo na tri projekta: hrvatskom dugometražnom igranom filmu Sansego, Danskom filmu Lifeboat i najizazovnijem projektu do sada, Ibiza redatelja Alexa Richanbacha snimanog za američki Netflix. Također, u pripremi smo za skorašnje predstavljanje Duarta na jednom od najvećih tehnoloških sajmova na svijetu „Web Summit 2017“, koji okuplja preko 60,000 posjetitelja iz 150 zemalja svijeta, brojne poznate govornike i influencere u svijetu IT-a te vlasnike divova kao što su Google, Facebook i Instagram. Veliki izazovi su pred nama, no vjerujemo u nove uspjehe“ – poručila je poznata glumica i direktorica Duarta Sanja Drakulić.

Odličnu glazbenu podlogu pripremila je mlada glumica Ana Marija Žužul i Maja Posavec koja je prisutnima otpjevala svoj novi singl, a za dobro raspoloženje bili su zaduženi i vrhunski servirani kokteli, šampanjac i ginovi.

Rosie Kugli

 

Midas Widget

Ostavite komentar