U Guliveru sezonsko sniženje na vrhuncu!

Guliver gležnjače Judy, 710 kn, Guliver gležnjače Judy_740 kn

Zima nas ipak ne napušta još sljedeća dva do tri mjeseca, ali odlična je stvar da su sezonska sniženja u high street trgovinama na vrhuncu, i najbolje ih je iskoristiti za kupovinu bezvremenskih komada, kao što su udobne gležnjače. Uvijek smo u potrazi za kvalitetnim gležnjačama koje će nas grijati nekoliko sezona, a istovremeno i dalje biti u trendu.

Guliver gležnjače Judy_645 kn; Guliver gležnjače Ocra, 650 kn

Odličnu ponudu možete pronaći na Guliver sezonskom sniženju kolekcije za jesen/zimu. Favoriti su modeli gležnjača izrađeni od kvalitetne talijanske kože koji su ove sezone u potpunosti zasjenili inače popularne modele visokih čizama.

Guliver gležnjače Rhea_1.130 kn; Guliver gležnjače Silga_810 kn

Ponuda je široka i svatko može pronaći ponešto za sebe. Za sve klasičarke tu su crni jednostavni modeli s vezicama te jednako lijepi modeli bez vezica uz remenčić. Svatko željan doze elegancije u ormaru odabrat će modele od brušene kože, osobito one s romantičnom mašnom ili upečatljivim srebrnim detaljima koji mogu osvježiti svaku odjevnu kombinaciju.

Guliver gležnjače Silga_650 kn; Guliver gležnjače Silga_765 kn

Na kraju, kao glavne zvijezde kolekcije ističu se trendi crne gležnjače koje odišu glam rockom i odvažnošću. Dolaze u raznim kombinacijama, od čistih crnih do onih ukrašenih metalnim zakovicama. I najjednostavniji outfit postaje edgy s ovim modelima. S ovakvom ponudom nećete požaliti!

Snižena kolekcija dostupna je u svim Guliverovim trgovinama, a za one koji još nisu spremi napustiti svoje tople domove dobra vijest je što su sniženja također dostupna i na web shopu na www.guliver.hr.

Midas Widget

Ostavite komentar