U CINESTARU POČELA PRETPRODAJA ULAZNICA ZA SPECTRE

NAPETO IŠČEKIVANI NASTAVAK O NAJPOZNATIJEM TAJNOM AGENTU U CINESTAR STIŽE 5.STUDENOG, A ULAZNICE MOŽETE KUPITI VEĆ DANASOd danas, u svim CineStar kinima možete kupiti ulaznice za novi film o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu. “SPECTRE” stiže u kina 5. studenog, a svi koji žele prvi pogledati jedan od najočekivanijih filmova godine, u IMAX ili eXtreme formatu, svoje ulaznice mogu kupiti već danas u CineStaru i to na blagajnama kina te online (putem smartphone aplikacije i na web stranici www.blitz-cinestar.hr).

bond

Filmski serijal o Jamesu Bondu ne treba pretjerano predstavljati. Radi se o uvjerljivo najdugovječnijoj filmskoj franšizi u povijesti koja traje već više od 50 godina, a nakon nezapamćenog uspjeha filma “Skyfall”, vjerujemo da će i novi nastavak biti prava senzacija.

U Spectru će Bond primiti kriptiranu poruku koja će ga poslati na misiju otkrivanja zloglasne organizacije. Isto tako, njegova će se M svim političkim moćima truditi održati tajnu službu na životu. Dok se M bori s političkim snagama, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena Spectre!

Film je režirao Sam Mendes. Glavne uloge tumače Daniel Craig, Christoph Waltz, Monica Bellucci, Lea Seydouks, Ralph Fiennes.

Kupite svoje ulaznice već sada na: http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/spectre/3270/20150928 i među prvima pogledajte najnovijeg James Bonda!

Midas

Ostavite komentar