U Avon je stigao najnoviji Power Stay ruž za usne s laganom, a dugotrajnom formulom!

Eksluzivna Avonova formula ovom ružu omogućava lakoću i nježnost na usnama, uz dugotrajnost kojoj niti maska preko usana ne smeta!

ZAGREB, 19. 11. 2020. – Avon, kompanija ljepote koja svake sekunde širom svijeta prodaje četiri ruža za usne, sada predstavlja novitet koji jamči udobnost i živopisne boje i do 10 sati: Avon True Power Stay ruž za usne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli avonhrvatska (@avonhrvatska)

Dizajniran s preciznim vrhom za jednostavnije nanošenje, ekskluzivan oblik omogućava da ruž lakše klizi preko usana i pruža potpuno pokrivanje u samo jednom nanosu. Power Stay ruž, novi član Avonove makeup obitelji, također ima jedinstvenu formulu koja obećava posebnu lakoću osjećaja na usnama nakon nanošenja.

Ruž dolazi u 14 živopisnih visoko pigmentiranih nijansi koje odgovaraju svim tonovima kože, s polu mat završetkom koji boja usne za cjelodnevnu udobnost – i neće se razmazati ili izblijedjeti i do 10 sati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli avonhrvatska (@avonhrvatska)

“Kao kompanija koja se zalaže za pružanje visokokvalitetnih i inovativnih proizvoda našim potrošačima, razvili smo ruž za usne koji traje i do 3 puta duže od standardnih formula. Uz to, čini vam se kao da ne nosite ništa, što znamo da je svakoj ljubiteljici šminke iznimno važno: ta lakoća nakon nanošenja, osjećaj kao da ruža niti nema, ali  ipak jeste tu, pigmentiran i postojan.” naglašava Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja.

Avonova Power Stay makeup linija za šminkanje hvaljena je postojana linija koja se drži i traje tijekom pretrpanog ženskog dana i svakodnevnih rutina. Asortiman koji uključuje i maskaru, korektore, puder, olovke i sjenilo za oči već je dostupan u Avonovom katalogu.

Avon True Power Stay ruž za usne, 3,6g; 49,90kn

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010 ili posjetite www.avon.hr
Facebook stranica Avona Hrvatska: www.facebook.com/Avon
INSTAGRAM stranica Avona: @avonhrvatska
You tube stranica Avona: http://www.youtube.com/user/AvonHrvatska

Sretne dobitnice u darivanju objavljenom 22. prosinca su Vesna Damira Šalov i Ljilja Glamocanin. Molimo dobitnice da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar