‘Trapke’ za mame iz Zare koje ćete nositi svakodnevno!

Većina žena u trudnoći potrpa sve traperice na kraj ormara jer je udobnost na prvom mjestu, posebice u posljednjim mjesecima iščekivanja. No, nakon poroda, bez obzira jeste li dobile puno ili malo kila, većina žena želi se što prije vratiti u svoju veličinu i smršavjeti. Osim estetskih razloga, ulogom mame još više razmišljamo o svom zdravlju te o tome da želimo bezbrižno trčkarati za klincima bez gubitka daha nakon 1 minute. Osim zdravog tijela i dobre kondicije važno je i što nosite. Srećom našli smo traperice koje su istovremeno udobne i moderne.

Zarine “mom jeans” označile su veliki povratak ovog modela traperica koje karakterizira povišeni struk zbog čega uspješno sakrivaju veći ili manji trbušćić i ne stvaraju dojam slojevitog trbuha kada sjednete. Sve se lijepo oblikuje pod visokim strukom traperica. Divno, zar ne?

Bez obzira na vašu figuru, super je što se nude sve konfekcijske veličine: od 32 pa sve do 46. Na Zarinoj stranici preporučuju uzeti broj veći od onih koje inače nosite. Jako nam se sviđa i rub hlača. Iako danas većina žena nosi “mrkva” kroj traperica s uskim nogavicama, ove su kombinacija mrkva i ravnog kroja zbog čega predivno pristaju uz tenisice, čizmice, balerinke, cipele.. Ukratko nosit ćete ih cijelu godinu i u svim vremenskim uvjetima!

Pomalo izbjeljeni stil jednako dobro pristaje uz tamne i svijetle boje kao i pulover te pamučne majice. Dolaze u čak 4 boje, a predviđamo da ćete ih nositi svaki dan pa je najbolje kupiti 2 komada (svaki druge boje) jer znamo koliko je teško naći dobre traperice. Cijena je zaista povoljna – 199.90 kn, a nabaviti ih možete online ili u Zarinim trgovinama. Ponudu pogledajte ovdje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Insta-Shopping Page (@outfit_x_voi)

 

Midas Widget

Ostavite komentar