Tople i zagasite boje jeseni u novoj kolekciji iz Planet Obuće

Pojavom prvih kišnih kapljica i ranojutarnje magle, gležnjače kao omiljeni jesenski model obuće, polako se izvlače iz ormara i ponovno postaju nezaobilazna svakodnevna cipela.

planet-jesenNeodoljivi tonovi bordo boje ove su godine u fokusu. Bilo da je riječ o gležnjačama s debljom petom, „opasnim“ modelima sa zakovicama i ostalim trendi dodacima ili pak jednostavno salonkama za ranojesenske izlaske i loefericama za ugodnu gradsku šetnju, nijanse zagasito crvene boje u tonovima crnog vina, doprinose dodatnoj eleganciji i profinjenosti.

I ostali ključni komadi cipela za jesen, poput nezaobilaznih lakiranih oxfordica ili vrlo popularnih slip-on cipela iz najnovije kolekcije Planet Obuće, također dolaze u toplim i zagasitim bojama jeseni, od nekoliko nijansi smeđe, zelene, crne i sive boje.

Uskladivši udobnost i kvalitetu obuće, u novoj kolekciji Planet obuće zadovoljeni su svi trendovi sezone, a uz raznoliki izbor odabir jesenske obuće za sve trendsettere mogao biti iznimno lagan zadatak.

Uz ženske modele, u ponudi su se nalazi i veliki izbor muških i dječjih cipela, a uz trgovine Planet Obuće, Svijeta Obuće i Planike, obuću je moguće pronaći i na webshopu Planet Obuće.

Midas

Ostavite komentar