TOP 10 najbolje odjevenih Hrvatica po izboru FASHION.HR dizajnera i redakcije

Kao i svake godine na izmaku, tako i ove 2015. kad se polako rezimiraju dojmovi o svemu što je obilježilo godinu koja je proletjela, na repertoaru se nađu i stilski odabiri naših trendseterica koje uvijek iznova oduševljavaju svojim odjevnim kombinacijama.

marijana

Stoga su redakcija FASHION.HR Style Community-a i dizajneri BIPA FASHION.HR-a dali svoje glasove poznatim Hrvaticama u 2015. godini, a na temelju zbrojenih glasova odabrali su njih 10 koje su oduševile svojim stilskim odabirima. Prepoznatljive, sklone eksperimentiranju i dosljedne, najbolje odjevene Hrvatice koje su se našle na TOP 10 listi poznatih hrvatskih dizajnera su:

abAna Bacinger – Jedna od najčitanijih domaćih modnih blogerica i dobitnica ELLE Style Awards za najbolju modnu blogericu, Ana Bacinger nas već dugi niz godina oduševljava svojim jedinstvenim stylinzima u kojima često miješa vintage komade s komadima domaćih modnih dizajnerima. Sklona je statement modnim dodacima kojima često plijeni pažnju kao i smjelim kombinacijama boja i uzoraka što je stilski izdvaja od drugih. Čak i kada slijedi aktualne trendove, Ana ih kombinira s komadima retro prizvuka.

arAna Maria Ricov – Poznata modna dizajnerica Ana Maria Ricov, osim svojim kolekcijama, pažnju javnosti plijeni i svojim modnim kombinacijama koje uvijek izgledaju nekako svježe, originalno i drugačije. Za sebe uvijek kaže da najviše voli udobnost pa se prilagođava tome i stilski, ali pritom nikada ne zanemaruje estetiku! Naravno, iriski seter Shiba koji često prati Ana Mariju na modnim događanjima, samo je plus cjelokupnom dojmu.

jfJudita Franković – Talentirana glumica Judita Franković često se nalazi na listi najbolje odjevenih Hrvatica. Judita Franković baš svaki puta, pri pojavljivanju na raznim događanjima, izgleda besprijekorno. Čak i kada eksperimentira s odjevnim kombinacijama i preuzima rizik da joj modni eksperiment ne pođe za rukom, i tada izgleda izvrsno!

Marija Kulušić – Modna dizajnerica Marija Kulušić, koja nas od samih početaka pojavljivanja na sceni oduševljava svojim kreacijama, ostavlja bez daha i vlastitim stilskim odabirima. Njezin je odabir vrlo često stilski sličan onome što bismo mogli prozvati minimalističkim i geometrijskim, a Marija često pribjegava zaogrnuti se ne-bojama poput sive, crne i bijele.

Marijana Batinić – Lijepa voditeljica Marijana Batinić osvojila je srca publike svojim stilom u kojem kombinira trendy komade sa statement modnim dodacima te cipelama i torbama kojima je teško odolijeti. Marijana miješa boje i uzorke u kombinacije koje često, prije njezinog stylinga, nismo niti znali da pristaju tako dobro jedan s drugim.

njNataša Janjić – Talentirana glumica Nataša Janjić, koja krasi naslovnicu blagdanskog izdanja FASHION.HR+ magazina, baš uvijek izgleda stilski dotjerano od glave do pete. Lijepa Nataša odlično kombinira odjevne komade s potpisom domaćih modnih dizajnera s high street komadima te ih uvijek zaokruži modnim dodacima koje privlače pažnju.

Nevena Rendeli – Voditeljica i novinarka, Nevena Rendeli, nosi casual na chic način. Nevena često nosi trendi komade koje uvijek izvrsno uklopi u vlastiti stil, a što se kolorita tiče sklona je ne-bojama: bijeloj, sivoj i crnoj u kojima je najčešće viđamo, a po kojima je postala prepoznatljiva. Obično bira obojene modne dodatke kojima “razbija” odjevne kombinacije i daje im dašak svježine.

tzPetra Nižetić – Modna blogerica, producentica i novinarka, Petra Nižetić, razoruža nas svakim svojim stylingom. Petra hrabro spaja nespojivo eksperimentirajući s odjevnim komadima koji na prvi pogled ponekad čak i djeluju nenosivo. No, u njezinim kombinacijama takvi komadi baš uvijek djeluju jedinstveno čineći posve logičnu cjelinu od koje je teško maknuti oči.

Sanela Seferagić – Direktorica PR agencije RED, Sanela Seferagić, jedna je od poznatih Hrvatica s najistančanijim osjećajem za stil. Bilo da u svom stylingu kombinira odjevne komade domaćih dizajnere,high street ili pak vintage, Sanela ih uvijek uklopi u cjelinu u kojoj svaki detalj odgovara. Ženstveni stil s pomakom, tako bismo mogli opisati stil lijepe trendseterice.

Tihana Harapin Zalepugin – Vlasnica modne agencije Talia model, Tihana Harapin Zalepugin, jedna je od poznatih dama najdosljednijeg stila. Tihana u svojim stilskim odabirima često podržava mlade dizajnere smjelo noseći njihove odjevne komade te upečatljive modne dodatke koje kombinira na originalne načine koji baš uvijek privlače pozornost!

Midas Widget

Ostavite komentar