Tomo Ricov: “Osmi po redu Weekend Media Festivala, znači da smo radili nešto dobro posljednjih sedam godina”

Ljeto nam je donijelo visoke temperature, sunce topi sve pred sobom, no radna temperatura ovog perfektnog dvojca zrači nekom pozitivnom energijom. Naime, u toku su pripreme za osmi po redu Weekend Media Festival koji se održava u prekrasnom Rovinju na sada već svima poznatoj lokaciji V. Nazora 1. u staroj tvornici duhana.

Od 25.-27. rujna tim životopisnim gradićem vladat će odlična atmosfera i sve to zahvaljujući odličnom tandemu u kojem vrijedno rade Tomo Ricov (direktor Weekend Media festivala) i Nikola Vrdoljak (direktor programa Weekend Media festivala). Oni koji su već posjetili sad već svima poznati festival vratit će se ponovo jer na sam spomen svima se osmijeh razvuče od uha do uha, što zbog vrhunsko osmišljenog programa iz kojeg se puno toga stručnog može naučiti, sjajnog druženja što donosi mnoga nova prijateljstva pa i ljubavi, sve do odličnih tuluma, vrhunske glazbe i ništa manje dobrog izbora pića i sve to uz miris mora i zvukove valova.

Samo za Vas ulovili smo Tomu Ricova, poznatog majstora za dobru zabavu da nam odgovori na nekoliko pitanja.

tomo-ricov
LIPADONA: Prva asocijacija na spomen WMF-a?

Nasmješeni ljudi u staroj tvornici duhana, opušten muving, dobra vibra.
LIPADONA: Osmi po redu, kako stojite s brojevima, jeste li praznovjerni?

Ne. Osmi po redu znači da smo radili nešto dobro posljednjih sedam godina.

LIPADONA: Kakvi su planovi za ovogodišnji WMF, što se lijepoga priprema za posjetitelje koji su već odavno u planerima zabilježili datume?

Veliki muving, očekujemo preko 4000 sudionika, 500 do 600 akreditiranih novinara i oko 130 govornika. Uz to će biti i jako puno novih, zanimljivih radionica i predavanja koje publika do sada nije imala prilike čuti. Cijeli dan svi sudionici festivala moći će birati predavanja, radionice i panele koji će se istovremeno odvijati u 5 dvorana. I to nije sve, za večernji dio programa ponovo pripremamo dobre partyje, koncerte i druženja.

 

LIPADONA: Stara tvornica duhana u Rovinju sad je već tradicionalno mjesto održavanja trodnevnog festivala, jeste li smislili do sad kakav trendi “hashtag” koji će posjetitelji upotrebljavati prilikom objavljivanja slika na društvenim mrežama?

Ne znam da li je trendi, ali je jednostavan, Weekend2015:)
LIPADONA: Koliko vam puni ili prazni baterije priprema za WMF obzirom da temperature na termometru dostižu i do 40 stupnjeva? Na koji se način hladite, postoji li piće koje redovito ispijate ovih toplih dana?
Slušanje dobre glazbe, plesanje na set dobrih DJ-a.  James Brown me uvijek digne. Gin Tonic mi je novo omiljeno ljetno piće. 
LIPADONA: Plešete li od sreće  u ritmovima dobre glazbe ili se veselite na neki svoj poseban način?
Plešem. Zapravo ples mi je najbolji provod. Ovoh ljeta sam se naslušao dobrih bendova i DJ-a.
LIPADONA: Najbolji lijek za mamurluk?
Kajgana s pancetom:)
LIPADONA: Koji je najbolji način za zahvaliti posjetiteljima na velikom broju i podršci, kako reči hvala muzikom?
Dobrim DJ setom, rasplesati ih do zadnje kapi znoja.
LIPADONA: Zahvaljujemo što ste odvojili malo slobodnog vremena da nam odgovorite na pitanja, želimo Vam ugodan ostatak ljetnog odmora te se veselimo druženju na Weekend Media Festivalu.
Ana Kramarić za portal “Lipadona”
Pravo na fotografiju: Tomo Ricov

 

 

 

 

 

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar