Tommy Hilfiger otvorio svoja vrata u Arena Centru

th

U Arena Centru, otvoren je Tommy Hilfiger store. Smješten na prvom katu, ovaj luksuzno opremljeni prostor na čak 173 m2 , novo je neizostavno modno odredište svih ljubitelja modernog dizajna i bezvremenske elegancije. Ovaj renomirani modni brand, atraktivnim komadima, privukao je poznatu voditeljicu Antoniju Stupar Jurkin, glumicu Tamaru Garbajs te ljubitelje klasičnog stila – Deana Pelića i Igora Barberića.

th2

Prilikom opremanja dućana  korišten je najnoviji koncept uređenja Tommy Hilfiger storeova diljem svijeta te je naglašena konceptualna priča samog prodajnog mjesta. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i sofisticiranim elementima, kolekcija dolazi do izražaja čime se kupcima olakšava pregledavanje najpoželjnijih komada sezone te se istovremeno odražava lifestyle u skladu s kolekcijom i njenim visokokvalitetnim materijalima.  Riječ je o jednom od najpoznatijih modnih brandova koji je u svijetu postao simbol kvalitete i tradicionalne prepoznatljivosti u visokim modnim krugovima.

Američki premium fashion i lifestyle brand slovi za modnog klasika koji bira najkvalitetnije materijale, minimalizam i decentne detalje koji interpretiraju kultni američki stil te donosi prijedloge napoželjnih outfita za aktualnu sezonu!

Ostavite komentar