Tom Pecheux – novi beauty direktor za YSL Beauté

YSL Beauté  predstavlja Toma Pecheuxa kao novog globalnog beauty direktora za kozmetiku koji stoji iza svih budućih kozmetičkih kreacija YSL Beautéa.

Njegova zvjezdana karijera traje već tri desetljeća; kreator je nevjerojatnih makeup lookova za najglamuroznije svjetske modne piste.

Prelistajte najprestižnije svjetske modne časopise i bit ćete očarani njegovim radom!

Istinski je vizionar i gotovo nepresušan izvor talenta i ideja pa stoga ne čudi što je jedan je od najtraženijih kreatora na području kozmetike.

Zahvaljujući neopisivom šarmu, karizmi i kreativnosti, ovaj je francuski visažist postao pravi svjetski fenomen stoga s nestrpljenjem iščekujemo rezultate njegovih inovativnih vizija u dekorativnoj kozmetici.

U studiju…Surađujući s ambasadoricama Staz Lindes, Anjom Rubik, Cristom Cober i Edie Campbell, Tom će kreirati nove lookove za promotivne kampanje YSL Beautéa.

U laboratoriju… Tom će s glavnim stručnjacima YSL Beautéa zaduženim za kreiranje dekorativne kozmetike surađivati na razvoju inovativnih i uzbudljivih makeup proizvoda.

Ostale aktivnosti…Tom će u svojstvu novog ambasadora YSL Beautéa s kupcima podijeliti svoje bogato stručno iskustvo i kreativnu viziju. Njegove će se jedinstvene kombinacije boja i savjeti o ljepoti vezani uz najnovije inovacije iz laboratorija YSL Beautéa objavljivati na društvenim mrežama i u međunarodnom tisku.

„Oduševljen sam Tomovim dolaskom na funkciju novog direktora za kozmetiku na globalnoj razini. Ponosni smo na suradnju s tako talentiranom i kreativnom osobom.” izjavio je, Stephan Bezy, međunarodni Generalni menadžer za YSL Beauté.

 

Ostavite komentar