To mu radite u krevetu, ali prvo saznajte što je u horoskopu!

Iako se za žene tvrdi kako su komplicirane i misteriozne, moramo priznati, ni muškarci nisu ništa bolji. Uzmemo li sex u obzir, ovdje su obje strane jednako zahtjevne. Znaju što žele, ali ponekad je teško pogoditi što je to što će ga naprosto izluditi.

Ovan – Ukoliko imate posla sa ovnom morate znati da će ga sexi donje rublje totalno raspametiti. I zapamtite, on će to znati cijeniti.

Bik – Tvrdoglave bikove najlakše ćete osvojiti hranom. Jagode i šlag, čokolada ili mirisno jestivo ulje, izbor je na vama, a rezultat? Hmm, trebamo li još nešto dodati??

Blizanci – Dvostruko ili nikako. Blizanac voli zamišljati, voli maštu, ali voli i realnost. Stoga, dajte mašti na volju i napokon ostvarite svoje fantazije. Vjerujte nam, svidjet će mu se.

Rak – Nepovjerljive rakove najbolje će stimulirati povez na očima. Dok se vi igrate, on je taj koji vam mora vjerovati. Ta uloga za njega bit će i više nego erotična.

Lav – Kraljevski lavovi i njihove kraljevske kuglice. Posvetite se njegovim testisima, i bit će vam i više nego zahvalni.

Vaga – Romantična vaga, ne treba neke pretjerano senzualne geste, stoga ga iznenadite dodirivanjem perineuma (to je dio između anusa i testisa) i zadobit ćete i više od njegove pažnje.

Škorpion – Najmračniji znak u horoskopu voli da se istraži i njegova mračna strana. Pokušajte stimulirati njegovu G točku do koje se može doći jedino kroz anus. Naravno, prije zatražite dozvolu kako vaš škorpion ne bi ostao neugodno iznenađen.

Strijelac – Maštovitog strijelca doslovno istjerajte iz spavaće sobe, po mogućnosti zabranite mu senzualne aktivnosti u sobi. Iskoristite i ostale prostorije u kući.

Vodenjak – Razboriti vodenjak voli raspravljati o svemu, pa tako i sexu. Pokušajte se unaprijed dogovoriti oko igrica te ih sortirajte po grupama: ovo ćemo probati, ovo ćemo možda probati i ovo definitivno ne dolazi u obzir!

Ana-Marija Karakaš

Midas Widget

Ostavite komentar