Tko se još boji zime?

Temperature su odavno pale, toliko je hladno da mnoge šminkerice nose šalove radi njihove osnovne funkcije:) Ipak, mnogi od nas  vole i zimsko godišnje doba. Snježni krajolici, skijanje, sanjkanje, klizanje samo su neke od aktivnosti koje nam zima poklanja. No, vjetar i niske temperature mogu oštetiti kožu, a usne i ruke su najizloženije hladnoći i drugim vanjskim utjecajima jer često nisu zaštićene odjećom. Srećom, moguće ih je zaštititi pravilnom njegom:)

Evo nekoliko preporuka za njegu uz Eucerin:

Koža usana vrlo je nježna i osjetljiva, a budući da su usne uvijek izložene vremenskim prilikama važno ih je pravilno njegovati. Eucerin® Lip Repair balzam sadržava aktivne sastojke koji umiruju i regeneriraju ispucalu, oštećenu i nadraženu kožu. Eucerin® Acute Lip Balm trenutno i intenzivno njeguje suhe usne kao i područje oko njih. Umanjuje crvenilo i obnavlja prirodnu zaštitnu barijeru usana. Za osjetljive usne idealan je Eucerin® Lip Active balzam. Umiruje ih i štiti od vanjskih utjecaja te UV zračenja.

Ruke su, osim hladnoći izložene  vodi, sapunima te raznim kemikalijama. Kada je moguće zaštitite ih rukavicama, bez obzira uživate li na snijegu ili obavljate kućanske poslove. Osim toga, pravilan odabir kreme od izuzetne je važnosti. Eucerin® pH5 krema za ruke aktivira prirodne mehanizme kože i osigurava dugotrajnu zaštitu i hidraciju. Namijenjena je borbi protiv vanjskih podražaja te osigurava do 18 sati zaštite od isušivanja. Sadrži pH5 enzimsku zaštitu, koja klinički dokazano jača prirodne zaštitne mehanizme iznutra, pomaže u stvaranju ravnoteže pH razine te pridonosi smanjenju gubitka vlage. Ova formula ubrzava zacjeljivanje rana i izrazito je djelotvorna na oštećenoj koži.
Eucerin® Repair krema za ruke s 5% ureje je obnavljajuća krema za izuzetno suhu kožu. Umiruje i hidrira izrazito suhe ruke te ih čini osjetno glađim i mekšim. Ova krema obogaćena je urejom i laktatima te brzo smiruje čak i jako suhu, nadraženu kožu ruku kao i kožu podložnu ekcemu. Pruža intenzivnu i dugotrajnu hidraciju.

Eucerin® pH5 krema za ruke, 75 ml (47,00 kn)
Sadrži pH5 enzimsku zaštitu
Aktivira prirodne mehanizme zaštite kože
Pruža do 18 sati zaštite od isušivanja
Ubrzava zacjeljivanje rana

Eucerin® Repair krema za ruke s 5% ureje, 75 ml (72,00 kn)
Obogaćena je urejom i laktatima
Brzo smiruje čak i kožu podložnu ekcemu
Pruža intenzivnu i dugotrajnu hidraciju
Bez mirisa i bez boja

Eucerin® Lip Repair, 10 ml (39,00 kn)
Umiruje i regenerira kožu
Ublažava simptome iritacije
Sadrži vitamine E i C
Dokazano djelotvoran i podnošljiv na osjetljivoj koži
Bez mirisa

Eucerin® Acute Lip Balm, 10 ml (61,00 kn)
Umanjuje crvenilo
Pomaže u obnavljanju prirodne zaštitne barijere usana
Hidrira, obnavlja kožu i potiče zacjeljivanje
Čini usne mekima i glatkima
Ne sadrži mirise, boje ni konzervanse

Eucerin® Lip Active balzam, 4.8 g (20,00 kn)
Umiruje, hidrira i štiti osjetljive usne
Štiti od vanjskih utjecaja i UV zračenja
Bez parabena

Midas Widget

Ostavite komentar