TITULA ‘PROIZVODA GODINE’ NAJBOLJEM SVJETSKOM KONDOMU

Zagreb 16. veljače 2018: Najbolji kondom na svijetu,  LELO HEX™, dobio je još jedno laskavo priznanje, ovaj put od strane hrvatskih potrošača koji su ga proglasili ‘odabranim proizvodom godine’.

Odličan pokazatelj žeđi i želje za inovativnijim i svježijim pristupom u svijetu kondoma danas, ova prestižna nagrada dodjeljuje je se proizvodima koji se odabiru kroz regionalno reprezentativnu studiju koju provede Nielsen na nacionalnom reprezentativnom uzorku potrošača.

Pobjednici se odabiru istraživanjem na temelju nasumičnog uzorka od čak 18 tisuća potrošača, u 17 kategorija. HEX™ se i ovaj put izdvojio kao proizvod koji ljudima ulijeva najviše povjerenja.

„Htjeli smo dokazati velikim tvrtkama, postojećim monolitnim proizvođačima prezervativa da će, uloži li se dovoljno truda, potrošači brzo i pozitivno reagirati. Naš cilj nije bio samo unaprijediti prezervative, već i motivirati cijelu industriju da učinito isto. U tu svrhu doista smo stvorili kondom budućnosti “, kaže Dušan Milenković, komercijalni direktor tvrtke LELO za EMEA regiju.

HEX™ čini struktura od 350 povezanih šesterokutnih ćelija koji kreiraju daleko tanju i otporniju opnu, omogućavajući toplini tijela da se nesmetano prenosi među ljubavnicima, što dodatno pojačava intimnost ali i sigurnost. Nakon dugog niza godina, ovo je prva velika inovacija u svijetu kondoma. Mediji diljem svijeta s pravom tvrde da je ovo jedan od najvažnijih napredaka u industriji kondoma zadnjih desetljeća. No, što je najvažnije, i potrošači sada stoje čvrsto iza njega.

HEX™  kondomi su dostupni diljem Hrvatske, u više od 600 prodavaonica kao što su: Müller, DM, Bipa, Spar, iNovine, Tisak i Petrol te novim atraktivnim lokacijama.

Ostavite komentar