TIJEKOM ZABAVNE AKCIJE U CINESTAR, PA U ŠKOLSKE KLUPE VIŠE OD 10.000 ŠKOLARACA ZABORAVILO JE NA ŠKOLSKE BRIGE!

Uz CineStar i najveće kino-hitove, školski praznici traju duže!

 Školarci su u novu školsku godinu ušli na najbolji mogući način – uz najveće kino-hitove u CineStaru!

kino

Akcija U CineStar, pa u školske klupe ovoga je vikenda razveselila čak preko 10.000 učenika koji su uz sjajne filmove zaboravili na stres koji donosi početak nove školske godine. I dok su marljivo pripremljene školske torbe, knjige i bilježnice čekale prvi dan škole, njihovi su vlasnici u subotu i nedjelju bezbrižno uživali u povoljnim ulaznicama za filmske hitove kao što su neponovljiva animacija Malci, atraktivni glazbeni hit We Are Your Friends, akcijom nabrijana ekranizacija kultne video-igre Hitman: Agent 47, komedija za cijelu obitelj Godišnji odmor snova: Nova generacija, čarobna i bajkovita animacija za djecu Mune: Čuvar mjeseca te dugoiščekivani Transporter: Nasljedstvo koji se mogao pretpremijerno pogledati samo u CineStar kinima.

kino2

Kao i svakoga vikenda u CineStaru, kino-ulaznice su u vremenu od 11 do 17h bile samo 20kn, a razlog više za provesti cijelo poslijepodne u CineStaru bile su i kreativne radionice, druženje uz zabavne CineStarove maskote i cool pokloni koje su omogućili partneri akcije, UHU i Školska knjiga!

kino3

A da će zabave biti i za vrijeme škole iz CineStara potvrđuju već sada, jer sutra počinje kreativni natječaj Režiraj i snimi film! kao najava Dječjem Festivalu u CineStaru koji će se održati od 8. do 12. listopada 2015.!

kino4

Midas

Ostavite komentar