Ti bi me mjenjao, ali takve kao ja rijetko se nađu!

Jelena Rozga kao “Moderna žena” korača srcem i razumom, a o njoj priča cijela regija.

jelenaKombinacija elegantnog prizvuka nekadašnjih melodija grupe Magazin i  današnjih “modernih” nota, ovaj album čini, po prvim prognozama,  Jelenino najbolje djelo do sada.

Album je najavljen baladom “Pismo glava” koja je do sad  zabilježila već impozantan broj pregleda na youtube  kanalu, koji očigledno ne prestaju rasti iz dana u dan.

Na svom kanalu predstavila je spot za  pjesmu po  kojoj album i nosi naziv “Moderna žena”.  Osim što je pjesma već  prozvana “ženskom himnom”, zanimljiv su i kostimi Juraja Zigmana koje Jelena nosi u spotu koji šalju poruku kako moderne, tako i moćne žene.

 “Moderna žena” ovim svijetom korača srcem i razumom, potrebno nam je i jedno i drugo u životu. Srce da znamo tko smo… razum da ostanemo to što jesmo” – kratko je Jelena opisala Modernu ženu u čijim stihovima  se pronašla svaka žena, bar jednom u životu, što i je razlog spontanog  nadimka “ženska himna”, koju je pjesma dobila.

Ostale pjesme nam ostaje da preslušamo,  a većina njih kako se  pretpostavlja, naći će se na “repeat”-u.

Album potpisuje provjerena ekipa glazbenih znalaca, bračni par Tonči i  Vjekoslava Huljić, Pero Kozomara, Dušan Bačić i po prvi put Saša  Lazić.

Midas

Ostavite komentar