Terme Olimia pripremila posebnu ponudu posebno za roditelje s djecom

Terme Olimia pozivaju sve roditelje koji hladnoću vole gledati s unutrašnje strane okna da zimski odmor provedu uz kupanje u toploj termalnoj vodi, wellness i masaže, dok se djeca zabavljaju uz posebno osmišljen kreativan program

terme-olimia

Svi koji u jesensko-zimskom vremenu radije uživaju u zagrljaju tople termalne vode, nego li na bijelim padinama, možda bi trebali razmisliti o odmoru u Termama Olimie.

Mirno ozračje i povoljnije ponude za nadolazeće praznike uključuju cjelodnevno kupanje, wellness užitke i skitnju po prekrasnoj okolici. Do 24. prosinca 2015. boravak tijekom tjedna, u sklopu klasičnih trodnevnih paketa u Wellness Hotelu Sotelia**** i Hotelu Breza, donosi jedan besplatan ulaz u svijet termalnih užitaka Wellness Orhideliju.

Wellness Orhidelia, posljednjih nekoliko godina izabran je za najbolji slovenski wellness i najprestižniji je dio TermaOlimia.

Terme Olimia u siječnju 2016. Godine preporučuju trodnevni obiteljski paket u jednom od hotela koji uključuje besplatan boravak za dvoje djece, a kao poseban poklon organiziraju nezaboravan izlet za cijelu obitelj.

Terme Olimia su i ove godine organizirali posebnu zabavu pod nadzorom vrhunskih animatora. Brojne kreativne radionice i cijeli niz različitih animacijskih sadržaja: tematske šetnje, noćno kupanje uz zimsku bajku, mini disco, kazališne predstave, kino, te lutkarske večeri u Klubu Žafran dio su dječjeg programa. Za to vrijeme roditelji mogu uživati u saunama, Wellness centru Termalija, masaži u jednom od wellness centara, te posebnom relaksacijskom doživljaju u ekskluzivnim programima Wellnessa Orhidelia.

Terme Olimia kao poseban užitak preporučaju prestižne 60-minutne kućne masaže Olimia, Amala i Vitae.

Za više informacija posjetite www.terme-olimia.com
A.M.

Midas

Ostavite komentar