Tenisice za kojima mu svi poludjeli!

Ove tenisice celebritiji naprosto obožavaju i ne skidaju se iz njih jer su udobne kao i nošenje papuča. Sarah Jessica Parker i Jessica Alba samo su neke od poznatih osoba zbog kojih tenisice od 95 dolara izgledaju tako dobro.

Kad jedna slavna osoba nađe cool tenisice, ne prođe baš puno vremena da ih vidimo kako ih odjednom svi nose. Upravo to se događa s Allbirdsima.

 

View this post on Instagram

 

We heard that eggs are having a moment. @world_record_egg 🥚

A post shared by Allbirds (@allbirds) on

Do sada su viđene već na brojnim poznatim osobama, od Kristen Stewart, Mile Kunis do Jessice Albe. Čak i modna ikona Sarah Jessica Parker uživa u laganim tenisicama. Možete li ih kriviti? Ne samo da su tenisice ugodne poput kućnih papuča, već su izrađene i od meke vunene tkanine koja upija znoj.

Allbirds tenisice zapravo su izrađene od novozelandske Merino vune koja je meka, lagana i prozračna. Brend čak tvrdi da nema potrebe za nošenjem čarapa, zahvaljujući podlozi koja upija vlagu i još k tome su perive. Još jedan razlog zašto celebritiji vole Allbirds je taj što je brend prilično ekološki i ​​koristi održive proizvodne procese. Svaki takav brend zaslužuje našu pažnju.


Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar