Kada makeup daje moć govorimo o Teint Idole Ultra Wear

Teint Idole Ultra Wear pruža dugotrajnu perfekciju za žene koje ne pristaju na kompromise!

Je li postizanje savršenog tena neostvariv san? Teint Idole Ultra 24h još od 1997. godine dokazuje suprotno. Podižući ljestvicu sve više, njegova je kultna formula najprije jamčila 14-osatnu, a potom i 18-osatnu postojanost, dok sada pruža i do 24 sata optimalne ugode, uz besprijekoran ten bez potrebe za dodatnim popravljanjem.

Posljednjih je godina svijet dekorativne kozmetike doživio pravu revoluciju. Pravila nove generacije, uvijek spremne za selfije, u potpunosti su promijenila rutinu šminkanja, posebice kada je riječ o podlozi. Dok je prije bio u modi klasičan ten, danas je naglasak na izražavanju vlastitih stavova i osobnosti, korištenjem niza proizvoda za dobivanje savršene podloge te kreiranje upečatljivog i odvažnog izgleda.

U znak proslave 20. godišnjice, Teint Idole Ultra Wear donosi novu reinterpretaciju s istim ciljem, a to je postizanje savršenosti! U 2017. godini započinje novo poglavlje: Teint Idole Ultra 24h postaje Teint Idole Ultra Wear.

Uz novu, nadasve chic bočicu, formula visoke pokrivenosti napravljena je u čak 40 nijansi, a s obzirom na nijanse i ton kože najzastupljeniji u našem podneblju, Teint Idole Ultra Wear dostupan je u 9 nijansi.

Sada je lakše no ikad postići blistav i baršunast ten bez osjećaja neugode, ispucanih linija ili efekta ‘fasade’ na licu, kao i izgled koji se ovisno o prilici može prilagoditi svakom trenutku – od potpuno prirodnog do najsofisticiranijeg.

Teint Idole Ultra Wear također dobiva novi izgled! Nova kristalna bočica otkriva različite nijanse, a njezin crni lakirani čep krasi zlatna ruža – kultni pečat branda.

Neka vas ne zavara naizgled razlika u nijansama u odnosu na dosadašnji puder Teint Idole Ultra 24h. Nazivi i nijanse pudera ostaju iste, iako naizgled drugačije s obzirom da se puder u roku od 3 minute i nakon sušenja u potpunosti stapa sa nijansom kože.

Novu kampanju utjelovile su predivne Lancôme ambasadorice model Taylor Hill i glumica Lupita Nyong’o kroz izričaj „Makeup mi daje moć“ (#MakeUpIsMyPower).

Teint Idole Ultra Wear SPF15 (01, 010, 02, 03, 035, 04, 045, 05, 055) ~ 376 hrk

 

 

 

Midas

Ostavite komentar