Tehnološka zvjerka Honor 6X dostupan na hrvatskom tržištu!

Nagrađivani Honor 6X, moćan i povoljan pametni telefon s dvostrukom stražnjom kamerom, snažnom izvedbom i produljenim vijekom trajanja baterije, od nedavno je dostupan u Hrvatskoj

Novi Honor 6X od nedavno je dostupan u Hrvatskoj. Izrađen za financijsko osviještenu, ali beskompromisnu generaciju Y, ovaj pametni telefon donosi najnoviju mobilnu tehnologiju i inovaciju sa svojom premium dvostrukom stražnjom kamerom. Uz to, dolazi s produljenim vijekom trajanja baterije i snažnim performansama te je dostupan po povoljnim uvjetima u svim Tele2 dućanima.

Već pri globalnom predstavljanju u siječnju ove godine, Honor 6X je na međunarodnom sajmu CES 2017 (Consumer Electronics Show) dobio čak deset nagrada od strane raznih tehnoloških i poslovnih medijskih publikacija, pri čemu je opisan kao najbolji pametni telefon koji za uložen novac daje izuzetnu vrijednost.

Radi se o svestranom pametnom telefonu snažnih performansi koji potiče korisnike da istražuju, njeguju svoju kreativnost te uživaju u svijetu glazbe, igrica i filmova uz velikodušan 5.5-inčni full HD ekran. Ergonomski oblikovan, ovaj uređaj može se pohvaliti tankim, metalnim kućištem debljine 8.2mm s 2.5D prednjim staklom i zakrivljenom poleđinom.Honor 6X sadrži i inovativnu kameru s dvostrukom lećom od 12MP i 2MP što rezultira prekrasnim i oštrim fotografijama. Također, koristi tehnologiju fazne detekcije automatskog fokusa što omogućuje iznimno brz fokus kamere.

Potaknut Kirinom 655 i hvaljenom octa-core arhitekturom, Honor 6X je dizajniran da pruža korisničko iskustvo bez greške. Funkcionira na snažnoj 3340 mAh bateriji, pa tako nudi izuzetno dug vijek trajanja baterije, pri čemu koristi tehnologiju uštede energije koja dodatno smanjuje njezinu potrošnju.

Pametni telefon Honor 6X na hrvatskom tržištu dostupan je po cijeni od 2.699 kuna (preporučena maloprodajna cijena), a uz Tele2 tarife moguće ga je kupiti u zlatnoj boji već za 1 kn.

 

 

 

 

Midas Widget

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Jasenka Popovic 05/05/2017 u 22:11 - Reply

    Odusevila sam se dok sam citala .
    Volim elegantan mobitel,da kamera je jako vazna ,meni..ne vidim dobro. A fotografija mora biti lijepa.
    Bilo bi dobro nabaviti ga!

Ostavite komentar