Zavolite svoje godine uz malu crnu bočicu!

„Vrijeme prolazi, a mi se osjećamo sve mlađe.”, poručuju Lancômeove ambasadorice, a tajni recept male crne bočice krije Lancômov serum Advanced Génifique

Svi znamo da ljepota kože lica započinje sa dobrom njegom, a ima li bolje njege od tajne koju krije ‘mala crna bočica’ koja je do sada prodana u više od 20 milijuna bočica i osvojila više od 150 međunarodnih priznanja?

Riječ je naravno o serumu Advanced Génifique, a Lancôme danas ispisuje novo poglavlje čarobne priče ovom o serumu, po prvi put otkrivajući tajnu nastanka ovog iznimnog proizvoda: probiotičke frakcije.

U samom srcu formule ovog kultnog seruma kriju se pomno odabrane probiotičke frakcije dobivene iz bifidobakterija (bifidobacterium longum) i kvasca (saccharomyces cerevisiae).

Probiotici se danas često uzimaju kao dodaci prehrani. Poznati su po svojim protuupalnim i antioksidacijskim svojstvima, reguliraju imunološki sustav te umanjuju stres i anksioznost.

Smatra se da oralni probiotički preparati imaju i odličan učinak na kožu. Koža je pod stalnim pritiskom brzih promjena u vanjskom okružju, stoga se uzimanjem probiotika podržavaju njezini prirodni mehanizmi obrane i uloga zaštitne barijere.

Lancôme laboratoriji koriste ovaj proces u Advanced Génifique formuli na kojoj je provedeno 180 probnih ispitivanja formule, a sam serum je zaštićen patentom do 2029.

Lancôme danas ispisuje novo poglavlje čarobne priče o serumu Advanced Génifique, po prvi put otkrivajući tajnu nastanka ovog iznimnog proizvoda: probiotičke frakcije.

Probiotičke su frakcije sastavni dio formule od najranijih faza razvoja, kada su još bile relativno nepoznate u kozmetičkoj industriji. Stručnjaci u Lancômeovim laboratorijima bili su čvrsto uvjereni u dobrobiti koje ovi inovativni i iznimno učinkoviti sastojci mogu donijeti koži te su ih odlučili uključiti u formulu seruma Génifique.

Najbolje od prirode, dodatno poboljšano znanstvenim otkrićima Lancômeovih laboratorija, Advanced Génifique nije samo serum, već i oda ženama i ljepoti. Omogućuje im da prigrle svoje godine i slijede snove, bez obzira na dob.

Četiri Lancômeove ambasadorice, Kate Winslet, LilyCollins, Penelope Cruz i LupitaNyong’o u novoj promotivnoj kampanji pričaju priču naslovljenu „Zavolite svoje godine”. Uz očaravajuće fotografije Merta Alasa i Marcusa Piggotta, promiču pozitivnu i oslobađajuću viziju ljepote. Ove posvećene i ostvarene žene nesumnjivo s godinama zadržavaju mladenačku energiju, što znači da je sve moguće. Najbolji dio njihova života događa se upravo sada. „Vrijeme prolazi, a mi se osjećamo sve mlađe.”

GENIFIQUE SERUM FL30ML ~ 633 HRK
GENIFIQUE SERUM FL50ML ~ 824 HRK

Ostavite komentar