Tajna savršene frizure predivne Amal Clooney!

Amal Clooney

Predivna holivudska odvjetnica koju je zaveo jedan od najpoželjnijih muškkaraca uz vrhunsku eleganciju i ženstvenost poznata je po savršeno stiliziranoj frizuri. A tajnu njenih savršeno zaglađenih i voluminoznih kovrča otkriva njen frizer.

O frizuri 41-godišnje Libanonke mašta baš svaka žena, za razliku od mnogih žena, ona ima bujnu i prirodno lijepu kosu, ali svi znamo da postojana i lijepa frizura zahtjeva više od genetskih darova. Amalin frizer, Rod Ortega otkriva za In Style male tajne njenih savršenih kovrča za kojima se okreće svaka žena.

 

View this post on Instagram

 

🤩 #amalclooney #georgeclooney #clooney #love

A post shared by Amal Clooney (@amalclooneyy) on

Ortega naglašava kako je za kvalitetno feniranje itekako bitna odgovarajuća i kvalitetna oprema bez obzira da li se fenirate kod kuće ili u frizerskom salonu. Ortega preporuča snažan fen koji se neće pregrijavati sa posebno dizajniranim suženim nastavkom za feniranje koji omogućava lakše dobivanje željenog volumena. Također preferira feniranje umjesto peglanja ili uvijača za kosu koje više isušuju kosu, a volumen se također postiže puno lakše feniranjem nego drugim metodama.

Slavni frizer također odabire ostalu opremu i preparate za kosu ovisno o veličini kovrča i stilu frizure koji želi postići. Jednom kada dobije željeni volumen uz pomoć fena i okrugle četke, Amaline uvojke dodatno popravi električnim uvijačem za kosu sa širokim grijačem i na kraju nanese kvalitetan lak za kosu dovoljno čvrst, a da ne lijepi kosu.

‘Za premijeru serije ‘Catch-22′ premiere, Amal sam isfenirao kosu sa okruglom četkom sa čekinjama od prirodne dlake srednje veličine, a nakon toga sam uvojke dodatno nakovrčao uz pomoć uvijača. Potom sam joj nanio na kosu mirišljavu vodicu za volumen kako kosa ne bi bila suha, a vrhove kose sam namazao sa serumom’, otkriva Ortega.

Ortega savjetuje da birate lagane preparate za kosu, kako bi ih što brže upila i kako ju ne bi otežali. Za prirodniji izgled kovrča, savjetuje uvijač za kosu s tankim i dugačkim grijačem uz pomoć kojeg će kovrče biti sitnije, poput valova. A za savršeni volumen savjetuje feniranje od sredine glave sa profesionalnom četkom za feniranje.

 

View this post on Instagram

 

Sunny day ❤️☀️ #amalclooney

A post shared by Amal Clooney (@amalclooneyy) on

Midas Widget

Ostavite komentar