TAJNA ENERGIZIRANE KOŽE

Da li vaša koža izgleda sivo i umorno – osjećate da bi joj godio jedan energy boost?

Najnovija Elemis inovacija u beauty industriji donosi tajnu energiziranja umorne kože i sive kože. Rezultati nedavnih istraživanja ukazuju na to da, primjenom metode “intervalnog treninga” u beauty rutini, možemo pomoći koži da poboljša učinkovitosti proizvoda koje koristimo u kućnoj rutini njege kože.

Princip je sličan vježbanju. Kada radite isti trening svaki put kad odete u teretanu, svaki put rade iste grupe mišića, s vremenom taj trenirani dio  postaje manje osjetljiv na vaše napore. U osnovi, mišićne skupine uče predvidjeti što slijedi. Na isti način, stalna uporaba istih proizvoda za njegu kože može dovesti do rezistencije u učinkovitosti proizvoda jer stanice ne reagiraju na aktivne tvari iz krema koje koristite. Dok povremeni HIT trening,  može razbuditi, aktivirati njegu kože, potaknuti i stimulirati umornu i sivu kožu.

Kako na najbolji mogući način, aktivirati i energizirati sivu i umornu kožu?

ELEMIS „BIOTEC Skin Energizing“ linija je dizajnirana imajući na umu takvu tehniku HIT treninga. Cjeloviti sustav sredstava za čišćenje, dnevne i noćne kreme mora se koristiti neprekidno tijekom 30 dana, umjesto vaše standardne rutine, kad god je vašoj koži potrebna dodatna energija i poticaj.

Razmislite o toj metodi kada želite svoju kožu spremiti za posebno stresan period u svom životu. Iznenađujuća umorna koža s novim sustavom aktivnih tvari koje će joj povećavati energiju, prisiliti stanice na bržu obnovu, osigurati maksimalnu apsorpciju i rezultate.

Nova njega kože počinje s BIOTEC Skin Energizing Cleanserom. Iako se obično odlučite za hranjivi balzam ili umirujuću kremu za čišćenje, ovaj lagani gel će pokrenuti proces energiziranja stanica. Sadrži tri eksfolijacijske kiseline – ferulna, mliječna i jantarna – koje povećavaju mitozu stanica bez abrazije kože, u kombinaciji s elektrolitima optimiziraju mikrofloru kože i uravnotežuju njezinu kiselost za maksimalan elektrodermalni odgovor kože.

Kada je koža temeljito očišćena, vrijeme je za njegu.

SBIOTEC linijom ne trebate koristiti toner, jer sredstvo za čišćenje ostavlja kožu na optimalnoj pH razini. Dvokomponentna BIOTEC Skin Energizing dnevna krema je formulirana kako bi koža dobila snažan boost, a istodobno pruža vitalnu zaštitu tijekom dana. Kombinacija cinka i bakra pomaže u aktivaciji bioelektričnog potencijala kože i povećavanju energije stanica. Cink je biokatalizator enzimatskih procesa koji uključuju stimulaciju rasta stanica, dok je bakar važan element u tragovima koji pospješuje sintezu ATP-a. Cink i bakar inkapsulirani su kako bi se osigurala zaštita njihovih svojstava do trenutka doticaja s kožom. Kombinacija 2 – fazne dnevne kreme daje koži niz hranjivih sastojaka koji pomažu u iscjeljenju stanica duboko u epidermisu.

Imate li osjetljivu kožu?

Kako biste smanjili i smirili crvenilo i upale jednostavno  se prebacite s originalne BIOTEC formule: BIOTEC formulu za osjetljivu kožu. Oni s mješovitom kožom, mogu koristiti BIOTEC dnevnu krema za mješovitu kožu – obogaćenu kozlincem, magnezijem PCA i hladno prešanim uljem pustinjske datulje kako biste uravnotežili razinu sebuma i ostavili kožu svježom i bez sjaja.

Posljednji proizvod u ovoj rutini transformacije kože je BIOTEC Skin Energizing noćna krema. Slična formula s dvofaznim djelovanjem ograničava trans-epidermalni gubitak vode tijekom noći, jača kožnu barijeru i osigurava buđenje s duboko hidriranim i energiziranim tenom.

Imate li pitanje vezano uz ovu temu? Predlažemo da ga postavite na stranici Pitaj Sanju!

Autor: Sanja Buinjac, vlasnica Ageness Beauty Instituta, kozmetičarka po struci, wellness-koordinatorica, edukatorica za učilište Vimal u području wellness-masaža, tretmana lica i tijela te standarda i protokola u wellnessu. Godinama posvećena učenju i usavršavanju različitih metoda, tehnika i protokola za tretmane i dijagnostiku lica i tijela.

Zahvaljujući Ageness Beauty Institutu sljedeći tjedan ćemo Vas darivat sa BIOTEC Skin Energizing Cleanserom (50 ml) i BIOTEC Skin Energizing dnevnom kremom (putno pakiranje). Pratite nas na FB:)

 

 

Ostavite komentar