SVJETSKI SUPERSTAR DJ STEVE AOKI U ULOZI DIESEL AMBASADORA

Diesel je ponovno napravio fantastičnu suradnju s globalnom superzvijezdom i nekonvencionalnim pionirom svjetske elektronske scene – DJ Steve Aokijem. Dvaput nominiran za Grammy, Aoki je poznat po suradnji s glazbenim imenima kao što su: BTS, Migos, Linkin Park, Louis Tomlinson (One Direction) i mnogi drugi.

Najnoviji Diesel satovi, dostupni na www.horaplus.hr, prate Stevea u svim vremenskim zonama te mu olakšavaju svakodnevnu oragnizaciju vremena.

“Konstrukcija i pojam vremena za mene su izazov. S obzirom na to da imam pun raspored, moram upravljati, maksimizirati i što bolje iskoristiti vrijeme u jednom danu i to je ključan razlog zašto sam se tako dobro povezao s Diesel satovima” – izjavio je Aoki te dodao: “Vrlo sam strastven i volim pomicati granice, a upravo to Diesel predstavlja – strast i inovaciju. Zahvalan sam što mi Diesel omogućava platformu na kojoj mogu dodatno izraziti svoj stil i globalno predstavljati brend”.

Odaberite jedan od četiri najnovija modela Diesel Hora Plus satova te uz tog “smart asistenta”, baš poput Aokia, savršeno organizirajte svoj dan.

Sve informacije o Diesel kolekciji pronađite na www.horaplus.hr ili na kontakt broj 01 4697 786.

Midas Widget

Ostavite komentar