Svaki muškarac se kaje što je izgubio ženu koja ga je čekala kako bi on ‘shvatio’ što želi!

Sigurno zvuči savršeno za svakog muškarca ideja o ženi koja će trpiti sve i čekati ga dok on troši njeno vrijeme da odraste, uozbilji se, uspije u poslu, kupi auto i tako dalje…sve dok ne odluči da bi bilo dobro da se skrasi…

Žena će dati šansu, i drugu i treću, možda i petu, ali kad odluči da je dosta, ljudi moji onda je stvarno dosta! I nema te stvari koju on može napraviti više kada se ona odluči odustati.

Žena će mu dati mnoge šanse, čak i one koje ne zaslužuje, jer ona se zaljubljuje u potencijal koji vidi u njemu. Ona vjeruje u njega čak i kada on ne vjeruje u sebe. Ona stvarno vjeruje da će se on jednog dana promijeniti na bolje samo zbog nje. I to je jedan od razloga zašto ostaju u lošim vezama.

Ali onog trenutka kad odluči da ode, nema više povratka. Jer onog trenutka kada spozna ljepotu življenja bez njega, može se on mjenjati koliko god hoće, ona mu se više nikada neće vratiti.

Jedino što mu preostaje je da hrani svoj ego i uvjerava sebe kako ona nije bila dovoljno dobra jer da je bila dobra nikada ne bi otišla.

Ali istina je malo drukčija. Niti jedna žena ne bi trebala biti u vezi trpeći gluposti od nekoga tko je ne zna cijeniti, niti bi trebala trpjeti hrpu stresa, boli i patnje, a kamoli čekati nekoga da odraste da može donijeti odluku što će sa svojim životom.

Svaki muškarac će na kraju zažaliti kada ga ostavi takva žena jer je ona bila s njim kad je bio nitko i ništa, jer je vjerovala u njega kada niti on sam nije, bila je uz njega kada nitko drugi nije.

On ju je pustio i odgurnuo od sebe i to zato jer nije bio siguran da li je ona prava žena za njega. Na žalost tek kad nešto izgubiš, shvatiš što si imao.

Ostavite komentar