Surprise, surprise …

uPriča nama prošli tjedan Charlie priču o tim oskudnim damama koje idu kao standardna oprema uz svaki malo bolji auto. I da, ima u tome dosta, pogotovo na ovom našem brdovitom Balkanu gdje je bitnije u čemu se po cesti krećeš od činjenice imaš li riješeno stambeno pitanje. Ali ajmo biti realni, ako ti je bitno da ostavljaš impresivan vizualni dojam na parkiralištu onda teško da će te zaintrigirati  jedna slatka cura koja više pažnje posvećuje interijeru nego eksterijeru. Jer ne ide bilo kakva treba uz tvoj divan auto, zar ne? Ali što kaže moj kolega, izađe novi model iz salona i gdje smo onda?! Traži se još kraća suknjica i noviji, friško izašli model iz maminog i tatinog salona.

Što se tiče Mustanga, moliti ću lijepo, uputite me u njegovom smjeru, em čovjek zna što je dobar auto, em bi mi se uklopio u styling pa ako ga zanima jedna solidno izgledajuća mama, tu sam.

Teško je znate u tom dating svijetu, znate?! Viđam se trenutno s jednim 26 godišnjim studentom, mojim serviserom, kako se on voli zvati. Naš je odnos maltene idealan, vidimo se kad stignem s obzirom na moj zaposleni život, u međuvremenu si tipnemo koju poruku čisto da provjerimo jesmo li živi, u njegovom društvu zaista uživam, a njemu se sviđa što ga vodim na evente na koje sam nikada ne bi otišao. Ali ono što čini naš odnos idealnim su očekivanja, točnije, izostanak istih. Još dok smo se dopisivali dao mi je naslutiti da je zapravo u potrazi za onom pravom, jednom i jedinom ili kako on to voli reći: the one. Kada smo se napokon našli na spoju ispričao mi je kako je čak i upoznao tu skoro po svemu kompatibilnu curu, tako zvani sveti gral. Pa u čemu je onda problem pitate se i što pobogu radi samnom?! Eeee dragi moji, stvari očigledno za razliku od filmova nikada nisu idealne niti nalikuju na holivudski film. Dotična je cura iz drugog grada pa je zaključila da koliko god su oni stvoreni jedno za drugo ona ne može podnijeti vezu na daljinu. Pa si je i dečka našla blizu. I ne, on nije ni približno kompatibilan s njom koliko moj student, ali njoj je tako valjda lakše. Moj dragi prijatelj (s povlasticama) stoga već dvije godine pati za dotičnom curom, povremeno joj napiše koje pismo (rukom pisano, molit ću lijepo!), iskazuje prema njoj više romantičnih gesti nego što su moji dečki prema meni sveukupno, ali bez rezultata.

Ljudi si očito i kad su stvari kristalno jasne vole mazati oči i komplicirati naizgled jednostavne situacije. Zašto je to tako, dok god dišem, neće mi biti jasno. Mi smo si od samog početka otvoreno rekli kako stvari stoje i to samo čini naš odnos time bogatijim. Jer jednog dana kad taj (fenomenalan) seks stane, možemo bez zadrške ostati jedno drugome prijatelji i podrška u životu.

Volim ga zafrkavati da je on kao kinder surprise, inače ovako izgleda kao geek, voli stripove i filmove, al kad se skine: well, hello mister !!  Ide on i u teretanu i trči, ali nećete na njegovom profilu naći slike gdje jednom rukom pokazuje isklesane trbušnjake dok se najnovijim modelom ajfona slika u ogledalu. I tu je taj dobitni element iznenađenja, jer tek kad zagrebete ispod površine dobijete pravu  i cjelokupnu sliku. Njegov je score što se tiče dotičnih servisa također poražavajući,  već debelo preko dvije godine ima otvorene profile, ali brojka žena s kojima se našao, a kamoli spojio je vrlo, vrlo mala. Nije ni kod mene ništa bolje, jer kao i u relanosti, morate puno žaba odbiti da si nađete pa barem viteza za povremenu zabavu. Jer ispada da očekivati išta više od toga je apsolutni apsurd. I tu se vraćam na sami početak priče: super je biti esteta i težiti kompatibilnosti, ali bi možda manje trebali obraćati pažnju ide li nam cura uz auto, a više ide li nam uz mozak.

Vaša, Carrie Jones

Midas Widget

< Prijašnji članak
I konje ubijaju, zar ne?
Sljedeći članak >
Žvači jer to promjenu znači

Ostavite komentar