Oduševit će vas nova kolekcija #LETSSHAKEITUP

Lidl, Heidi Klum, #LETSSHAKEITUP

Zagreb, 12. rujna 2018. godineHeidi Klum i Lidl tijekom Lidl Fashion Weeka od 17.rujna predstavljaju petu zajedničku „Esmara by Heidi Klum“ kolekciju #LETSSHAKEITUP. Moderni basic komadi blistavih boja uvest će raznolikost u vaše ormare. Predimenzionirani kardigani intenzivnih ružičastih boja, puloveri s okruglim izrezom i hlače klasičnog kroja u žarko crvenoj boji savršeni su za ponovno otkrivanje osobnog modnog stila za svaki dan. Baloneri, pletene haljine i traperice u zagasitim bojama omogućuju stvaranje savršenog kontrasta i bezbrojne mogućnosti kombiniranja.

Marina Dijaković voditeljica Sektora korporativnih komunikacija kaže:  „Lidlu i Heidi Klum pravo je zadovoljstvo što novom kolekcijom možemo ponuditi moderne osnovnekomade po iznimno ovoljnim cijenama, koji će blistavim crvenim tonovima unijeti raznolikost u ormarenaših kupaca.“

Moderna kolekcija za žene, koja se sastoji od 35 komada oduševit će vas upadljivim bojama i klasičnim krojevima visoke kvalitete, s rasponom cijena od 24,99 do 222 kuna.

Kolekcija #LETSSHAKEITUP „Esmara by Heidi Klum“ dostupna je tjedan dana, počevši od 17. rujna u 96 Lidlovih trgovina. U ponudi su i cipele u veličinama od 36 do 41, te odjeća za žene u veličinama od 32 do 46.

M.Z.

Midas Widget

Ostavite komentar