Suradnja estetskog liječnika Nikole Milojevića i British College of Aesthetic Medicine

Kongres estetskih liječnika

Zagreb, 2. srpnjaDubrovnik će krajem godine ugostiti eminentne stručnjake s područja estetske medicine koji će sudjelovati na međunarodnom kongresu The Aesthetic Medicine Congress. Kongres organizira hrvatski estetski liječnik Nikola Milojević u suradnji s British College of Aesthetic Medicine, a podupiru ga i Ured Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović te Ministarstvo Zdravstva i Grad Dubrovnik.

Kongres će se održati u Hotelu Palace od 19. do 21. listopada 2018. British College of Aesthetic Medicine nakon duljeg vremena odlučio se na suradnju izvan Velike Britanije, a ovo je prva takva suradnja u Hrvatskoj.

„Suradnja s renomiranim British College of Aesthetic Medicine, u vidu zajedničke organizacije estetskog Kongresa, omogućit će detaljan i sažet uvid u ovu brzorastuću i uzbudljivu industriju. Kongres je namijenjen svim kolegama liječnicima, stomatolozima, izlagačima i sponzorima, a očekujemo više od 200 sudionika koji će imati priliku educirati se, povezati s ostalim kolegama i unaprijediti svoje poslovanje.“  – izjavio je estetski liječnik Nikola Milojević.

Nikola Milojević

Dr. Nikola Milojević, sin Boška Milojevića – pionira estetske kirurgije u Hrvatskoj, prije povratka u Hrvatsku radio je za Harley Medical Group kao vodeći liječnik najvećeg lanca estetskih klinika u Velikoj Britaniji. Stekao je golemo iskustvo tako što je obavio više od 20.000 zahvata botoxom i filerima, zbog čega ga je britanski magazin Tatler proglasio kraljem botoxa.

Predavanja, diskusije i radionice održat će domaći i inozemni stručnjaci poput Tomice Bagatina, Nikole Milojevića, Tapana Patela, Dimitriosa Sykianakisa, Hervea Raspaldoa, Sharifa El Wakila, Dimitrisa Vrachnosa, Patricka Treacyja, Paula Myersa i drugih, a tematika predavanja odnosi se na sva područja estetske medicine poput tretmana za pomlađivanje kože, lasere u estetici, oblikovanje tijela, upravljanje komplikacijama, izgradnju poslovanja i marketinga s posebnim naglaskom na medicinski turizam.

M.Z.

Ostavite komentar