Studio LINICO predstavlja trajno rješenje za savršen izgled

Studio LINICO predstavlja rješenje za urbane dinamične žene koje u nedostatku vremena sve više posežu za trajnim make-upom.

Svaka žena danas je u potrazi za savršenim rješenjem jer je konstantno u pokretu i vodi bitku s vremenom! Studio LINICO pokreće beauty revoluciju i predstavlja svim ljubiteljicama makeupa trajno rješenje za besprijekoran izgled Long-Time-Liner metodu.

Long-Time-Liner metoda svjetska je najbolja metoda za Conture Make up kojom se može puno toga bezbolno i precizno korigirati i postala je pravi hit!

Specijalnom olovkom se prvo iscrtavaju konture koje se dobiju točnim mjerenjem lica. Potom specijalista mikropigmentacije Linergista započinje implatiranje pigmenta pomoću specijalnog uređaja Turbo liner koji jamči precizan i kvalitetan tretman. Boje se određuju prema individualnoj boji tena ili obrva, a kod usnica prema vlastitoj želji.

Conture Make up najčešće se koristi kod iscrtavanja obrva, usana i linije na kapcima.
Kod usnica se naglašava prirodan rub, a po želji se može vršiti i korekcija ili povećanje.
Obrve često rastu nepravilno ili se stalnim čupanjem prorijede. Bojanje može biti kratkotrajno rješenje i tu je primjena Conture Make upa idealno rješenje. Prethodno iscrtana i izmjerena linija ocrtava se različitim tonovima boje kako bi se postigao prirodan izgled.
Pigmentiranjem linije na kapcima bilo donjeg ili gornjeg ruba kapka se preciznim korištenjem Turbo -linera naglašava izražajnost očiju. Pigment prodire do drugog sloja epiderme u kojoj nema živaca i krvnih Žilica. Rubna linija na kapcima ili eyeliner se unosi uz sam rub kapka. Implatiranje traje otprilike oko 60 min.

Conture Make up modernoj ženi koja je u konstantnom pokretu osigurava optimalni učinak trajnog makeupa i  rezultate uz prilagodljivost po mjeri i vlastitoj želji. Cilj je prirodan i profinjen izgled. Naše klijentice prepoznaju trud  i naše usluge kojima odajemo priznanje ljepoti svake žene i izuzetno smo ponosni na to“, izjavila je Jasmina Puškar Kutleša, vlasnica studia LINICO, specijalista mikropigmentacije LINERGISTA certificirana za primjenu metode šminkanja LONG-TIME-LINERA, CONTURE make-upa za trajno iscrtavanje dlačica obrva, trajne konture, povećanje, sjenčanje i bjelilo “liplight” usana, trajnu šminku, privremene tetovaže i beauty make up.

A.M.

 

 

Midas

Ostavite komentar