Što znači voditi ljubav u snu?

Saznajte što znači seksati se ili voditi ljubav u snu. To bi barem trebalo biti ugodno, ali nažalost stvarnost je često sasvim drugačija. Iako san o seksualnom sjedinjenju može biti ugodan, čak i orgazmičan, često kad se probudimo muče nas osjećaji sumnje i zbunjenosti.

Dok vam seksualno zajedništvo s određenom osobom može predstavljati apsorbiranje nekih kvaliteta koje vam osoba predstavlja u vašem vlastitom životu, seks u snu može biti i simbol za prihvaćanje naše suprotnosti.

Ovo su neke od uobičajenih zabluda o seksualnim snovima:

1. Sanjati seks sa nekim znači da ta osoba ima tajne osjećaje prema meni. Na žalost, ne. Sanjati da imate seks sa simpatičnom susjedom iz susjedstva ili lijepom djevojkom koju vidite u vlaku nema nikakve veze s tim što te osobe osjećaju prema vama. To se događa u vašem umu i ni na koji način vam ne daje tajni uvid u njihove osjećaje prema vama.
2. Sanjati seks sa nekim znači da duboko u sebi, zaista se želim seksati s tom osobom. Male šanse! U nekim slučajevima seksualni snovi doista mogu biti ispunjenje želja, ali češće se događa da se radi o tome da sanjamo seks s nekim jer ta osoba predstavlja određenu kvalitetu koja nas privlači. Nije bitan seks s tom osobom već što ta osoba simbolizira za vas.

3. Sanjati seks sa nekim, to je poput varanja mog partnera. Nikako. To se sve događa u vašem umu i zapamtite, ti ljudi nisu zapravo oni, već simbol nečega. Seks može biti simbol sjedinjenja osobnosti.

Što onda znači voditi ljubav i seksati se u snu? Može značiti više stvari, pogotovo ako uzmemo u obzir složene osjećaje krivnje, odgovornosti, predanosti, ljubavi, uživanja, moći i slobode koji se sve zamotavaju u našu seksualnost. Prvo trebate obratiti pozornost na to da li ste uživali u tom osjećaju u snu. Ako je odgovor potvrdan, ne budite osjećaji krivice i kajanja nakon buđenja. Zamislite to kao najviši oblik ljubavi prema sebi kako integrirate sve aspekte svoje osobnosti u jedinstvenu cjelinu. Dok se opuštate i uživate u svojim noćnim ljubavnicima, možda ćete shvatiti da se osjećate opuštenije u životu dok ste budni, a da ti snovi, umjesto da umanjuju vašu budnu vezu, doprinose tome.

Sanjati da vodimo ljubav s tajanstvenim neznancem često nam predstavlja uravnoteženost dok se naše dvije suprotstavljene strane stapaju u prekrasnu zajednicu. To je često znak velikog rasta i osobnog razvoja, nešto u čemu treba uživati i slaviti!

Midas Widget

Ostavite komentar