Što muškarci žele u vezi, a žene ne znaju!

Veliki je kontrast između onoga što svaki ONA misli da ON želi od nje i onoga što ON zapravo želi.

Ono što žene misle da muškarci žele od njih, često izaziva odbojnost i gnjev prema muškarcima i osjećaju se beznadno u razvijanju romantične veze. Ono što muškarci misle da žene žele od njih, često im izaziva iste osjećaje i frustraciju. Tužno je to što muškarci i žene većim dijelom žele istu stvar.

1. Iskrena komunikacija glavni je prioritet za muškarce.

Žele ženu koja iskreno odgovara na pitanja. Oni žele ženu koja samopouzdano izražava svoje želje. Oni žele ženu koja može vidjeti istinu i da je mogu izreći bez straha od svađe. Muškarci žele ženu koja može komunicirati bez previše kritičnosti i kojoj je stalo do očuvanja njegovog i njezinog dostojanstva. Žene misle da muškarci žele da budu površni, da šute o svojim potrebama ili željama i da nikada ne traže ništa. Žene smatraju da ih muškarci smatraju previše potrebitima i previše osjetljivima.

2. Muškarci žele samozadovoljne, sigurne, samouvjerene žene.

Muškarci žele da ih žena izabere iz želje, a ne iz očaja – bilo materijalno ili emotivno. Muškarci trebaju biti željeni i potrebni od strane svojih partnera, ali žele da njihovi partneri imaju zaseban identitet. Muškarci žele da žena bude aktivna i neovisna, da ima svoje prijatelje i interese. S druge strane, muškarci blago provode vrijeme s ljubavnim partnerom. Žene misle da muškarci ne žele da im žene trebaju. Žene misle da muškarcima nije potrebno ili cijene vrijeme provedeno zajedno kao par. Žene vjeruju da će ga pokazivanje muškarca koji je potreban isključiti i možda natjerati da pobjegne.
Savjet za žene

Muškarci žele ono što žene žele – cijeli partner. Jedan moćan način da privučete velikog čovjeka i izgradite živopisnu vezu je stvoriti pun, nagraden život za svoje vlastito ispunjenje.

3. Muškarci žele odnos bez manipulacija.

Muškarci ne žele nikakvu manipulaciju. Ne žele čitati misli svoje partnerice niti tumačiti signale. Ne žele biti prisiljeni na brži pomak u vezi nego što su spremni. Ne žele biti izmanipulirani da preuzmu svu krivicu za stvari koje su krenule po zlu. Žene misle da muškarci žele malo ili nikakvu komunikaciju, a jedini način da si zadovolje potrebe je putem manipulacije. Žene misle da muškarci ili trebaju ili žele da ih podsjećaju da odnos treba ići naprijed.
Muškarci neće tolerirati bilo kakvu manipulaciju. Da biste privukli sjajnog čovjeka i izgradili divnu vezu, naučite bez oklijevanja izraziti što želite. Naučite biti svjesni njegovog vremena. Naučite kako mu priznati i dodijeliti pohvale.

4. Muškarci žele rast, osobnu odgovornost i vlasništvo.

Muškarci žele partnericu koja se može nasmijati i koja ima hrabrosti i snage. Oni žele ženu koja može vidjeti svoju ulogu u dinamici odnosa. Mora biti emocionalno stabilna. Muškarci žele ženu koja se osobno razvija i koja preuzima odgovornost za svoje emocionalno iskustvo. Žene misle da se muškarci samo žele dobro provesti. Žene misle da muškarci nemaju interesa razvijati vezu i rasti. Žene misle da muškarci žele žene koje su supermodeli i da nikada ne razmatraju je li žena emocionalno zrela, ljubazna, podržavajuća ili sposobna voljeti.

Muškarci žele žene koje su emocionalno zrele. Zrelost ne znači nedostatak emocija. To zapravo znači sposobnost odgovornog bavljenja emocijama. Da biste privukli sjajnog čovjeka i izgradili dugoročnu vezu, naučite preuzimati odgovornost za svoje emocionalno iskustvo i izražavanje.

5. Muškarci žele vjernost i predanost vezi.

Vjernost je apsolutna potreba. U stvari, muškarci žele ženu koja nema potrebu da ‘gleda uokolo’ i koja bi se svim srcem mogla obvezati na vezu. Žene misle da su svi muškarci željni seksa i da će muškarci ostaviti partnericu za sljedeće ljepše lice. Žene misle da se muškarcima ne može vjerovati da su vjerni. Žene vjeruju da muškarci ne žele raditi na vezi, te da kad im se dogodi prepreka, bježe.
Evo nekoliko sjajnih vijesti za one žene koje su se predale mitu da svi muškarci varaju – nevjera i ‘gledanje okolo’ muškarcima je podjednako gnusno kao i ženama. Veliki ljudi znaju kako izgraditi prekrasan odnos, a znaju da je vjernost glavni sastojak.

6. Muškarci žele žene koje znaju kako se muškarci trebaju liječiti.

Mnoge žene tretiraju muškarce na način koji im umanjuje ego. Muškarci bi više voljeli da ih se pohvali za ono što rade ispravno i više priznanja da su sjajni momci koji su voljeni i cijenjeni. Žene misle da ih muškarci ne trebaju i ne cijene njihovo mišljenje, njihovu podršku ili pohvale. Žene također misle da muškarce nije briga za mnoge stvari koje su za žene važne, zbog čega ih kritiziraju. Kritika može biti način verbalizacije ozlojeđenosti.
Većina muškaraca želi priznanje i zahvalnost od žena. Učenje priznavanja umjesto da krivite partnera jedan je od najmoćnijih dostupnih alata za vezu.

Midas Widget

Ostavite komentar