Što ćemo naći na policama Planet obuće za novogodišnju noć?

Iako se salonke ubrajaju u onu vrstu cipela koje su moderne u svako godišnje doba, do izražaja posebno dolaze u svečanim prigodama kao što su božićni domjenak i zabava na plesnom podiju. Elegantne i istovremeno ženstvene, salonke su nezaobilazna „must have“ obuća kojom ulazimo i u novogodišnju noć.

U skladu s trendovima izbor cipela iz Planet obuće za glamurozne prigode idealno će zaokružiti cjelokupni blagdanski modni izgled. Sjaj, blještavilo i šljokice nezaobilazni su dodaci na cipelama baš kao i kopče, remenčići ili perle.

Crna klasična cipela na visoku petu je provjerena kombinacija, ali upotpunjena sa sjajnim detaljima i ukrasima, izaziva pažnju gdje god se pojavili. Uz salonke u crnoj i nude varijanti, ovogodišnji trendovi u centar pažnje stavljaju salonke u metalik nijansama, prije svega u srebrnoj i zlatnoj boji. Luksuzni baršun i dalje je u modi, i to u nekoj od boja, crvenoj, zelenoj ili boji fuksije, pa su i salonke tih nijansi dobrodošao dodatak cjelokupnoj odjevnoj kombinaciji.

Nova svečana ženska i muška kolekcija aktualna je u trgovinama Planet Obuće, Svijeta Obuće i Planike, kao i na webshopu Planet Obuće.

Midas Widget

Ostavite komentar