Stiglo je novo izdanje Lancôme mirisne čarolije! LA VIE EST BELLE INTENSÉMENT!

Inspirirani vizijom da je sreća istinsko stanje uma i naša nužna potreba na koju ne bismo trebali čekati, Lancôme otkriva novo poglavlje za ovaj ikonski miris: La Vie est Belle Intensément.

Ova strastvena kreacija u sebi nosi žar koji tinja i sjaji u onima koji žive prema ovoj esencijalnoj mantri: sreća postoji ovdje i sada!

U srcu ovog mirisa nalazi se iris, najbitniji cvijet u La Vie est Belle mirisima. Stapa se sa senzualnom notom vanilijinog štapića kako bi se stvorio taj bogati i prepoznatljivi duo.

Vjeran svojem karakterističnom zanosu koji unosi u život, La Vie est Belle Intensément stvara euforični nalet bergamota, ružičastog papra i kupine, a zatim razvija aspekt cvjetnog, senzualnog i baršunastog buketa.

Po prvi puta, ikonska bočicaLa Vie est Belle otkriva miris koji sadrži intenzivnu boju. Bez ikakvih kompromisa. Radosna i jarkoružičasta boja potiču srce da kuca u ritmu intenzivnih emocija.

Noseći svoj neodoljiv osmijeh, muza La Vie est Belle mirisa, Julia Roberts, predstavlja prekretnicu stvorenu kroz povijest Lancômeovog ikonskog parfema.

Zaljubite se na prvi miris u ovu čarobnu kreaciju koja će vas podsjećati da živite svoj život u svoj njegovoj punini. Intenzivno.

La Vie est Belle Intensément je dostupan u Mueller i Douglas poslovnicama po cijenama:

548,62 kn za 30 ml,
783,85 kn za 50 ml i
901,32 kn za 100 ml.

Midas Widget

Ostavite komentar