Stigla unaprijeđena formula Dr. Hauschka kreme za tijelo s ružom

haus

Zagreb, 21 prosinac 2016.–  Stigla nam je značajno unaprijeđena nova formula Dr. Hauschka Kreme za tijelo s ružom.Vosak kandelile i kakao maslac pridonose finoj razmazivosti  i posebnoj teksturi ove kreme, koja je sada kremastija te višestruko bolje hidratizira, što stvara ugodu i poseban svilenkasto-baršunasti osjećaj na koži.

Dr. Hauschka Krema za tijelo od ruže potiče i jača prirodnu zaštitnu funkciju kože. Ružin vosak, eterično ulje ruže, dragocjeni ekstrakti plodova divlje ruže i cvjetovi damašćanske ruže uravnotežuju kožu. Dragocjeni shea maslac dobiven iz projekta biodinamičkog uzgoja u Burkini Faso, zajedno s bademovim i jojobinim uljem osiguravaju koži intenzivnu i luksuznu njegu.

Ruža: Kraljevski sastojak koji prokušano daje vrhunske rezultate u njezi kože

Dr. Hauschka Krema za tijelo s ružom najpopularniji je proizvod za njegu tijela iz Dr. Hauschka linije proizvoda. Ruža, kraljica biljaka, uravnotežuje bogat sastav ove kreme, koja uz jedinstvene ljekovite ekstrakte cvijetova ruže, sadrži i dragocjeno ružino eterično ulje i ružin vosak. Svaka kap ružinog ulja i svaki gram ružinog voska pomaže koži da pronađe svoju prirodnu ravnotežu.

Dr. Hauschka demonstrira svoj osjećaj odgovornosti prema ljudima i okolišu kroz zajednice ekoloških inicijativa koje pokreće kroz uzgojne projekte po raznim zemljama. U Etiopiji, na primjer, tvrtka je preuzela na sebe sedmogodišnji period ulaganja kako bi pomogli lokalnim uzgajivačima ruža u dobivanju ruže organske kvalitete koja je potrebna za proizvodnju i destilaciju organskog eteričnog ulja ruže. Eterično ulje iz Etiopije danas se koristi za proizvodnju Dr.Hauschka kozmetike.  Više informacija o Dr. Hauschka projektima ekološke poljoprivrede u cijelom svijetumožete pronaći ovdje.

Dr. Hauschka Krema za tijelo s ružom dolazi u pakiranju od 145 ml, po cijeni od 155,90 kn

Dostupna je za kupovinu  svim specijaliziranim trgovinama.

Midas

Ostavite komentar