Stigla je Reserved Street kolekcija

Ljeto, boje i mornarski uzorak obilježili su novu Reserved Street kolekciju proljeće/ljeto 2016.

reserved

Tropski otok Mauricijus poslužio je kao idealna šarena pozadina za fotografa Marcina Tyscku, koji je snimio kampanju za novu Reserved Street kolekciju. Ova lepršava modna linija slavi svakodnevni casual look pa ćemo ove sezone uživati u svježim trendovima.

Izjava Karla Lagerfelda, da su jeans i T-shirt najbolji styling na svijetu, ponovno se pokazala istinitom. Dobar izgled čine dobar styling, pažljivo odabrani detalji, tkanine, krojevi, te način na koji nosimo odjevne kombinacije. Reserved kratke hlače od trapera i bijela majica iz Street kolekcije su najbolji odabir jer su ti komadi dizajnirani tako da naglašavaju obline, udobni su za nošenje i naglašeni modnim dodacima.

resereved-men

Street kolekciju čini udobna i prozračna odjeća, jarkih boja. Pamuk je ključni materijal ove kolekcije, a prisutne su i svila i platno, dvije praktične tkanine koje su neizbježne tijekom vrućih ljetnih dana. Kreativnost ovih tkanina izražena je i u muškoj i u ženskoj liniji pa kolekcija obiluje mnoštvom geometrijskih, etničkih i cvjetnih uzoraka, a prevladavaju uglavnom bijele i plave boje. Kolekcija za muškarce naglašena je mornarskim uzorkom, a žensku kolekciju osvježava ružičasto-narančasta boja, boja mandarine.

reserved2

Kolekcija za žene inspirirana je mješavinom etničkog i safari stila. Tu je i veliki asortiman tipičnih ljetnih komada, kao što su tunike za plažu i kupaći kostimi, a resice i uzorci daju kolekciji poseban karakter. Kolekcija za muškarce obilježena je lookom ljubitelja jahti, a mornarske boje te mješavina nautičkog i sportskog čini ovu kolekciju atraktivnom svakom ljubitelju dobrog stila.

 

Midas Widget

Ostavite komentar