Stigla je nova kozmetička esencija za borbu protiv hiperpigmentacijskih mrlja

Caudalie Vinoperfect Essence rješenje je za blistav i ujednačen ten bez hiperpigmentacijskih mrlja

Evo što nam poručuju stručnjaci iz Caudalie laboratorija:

  • Vraća prirodan, zdrav sjaj i blistav izgled koži
  • Ujednačava ten
  • Koristi se za korekciju svih vrsta hiperpigmentacija
  • Hidratizira i umiruje kožu
  • Glikolna kiselina, organska grožđana vodica i ekstrakt korijena bijelog božura kao glavni sastojci Esencije
  • Udvostručuje učinkovitost Vinoperfect seruma
  • Bez parabena, fenoksietanola, ftalata, mineralnih ulja, natrij-lauret sulfata i sastojaka životinjskog porijekla

Caudalie Vinoperfect Essence, koncentrirani inovativni proizvod namijenjen je posvjetljavanju i ujednačavanju tena te korekciji svih vrsta hiperpigmentacija. Glavni sastojci Esencije su glikolna kiselina koja ima eksfolirajuće djelovanje, organska grožđana vodica koja hidratizira i umiruje kožu te ekstrakt korijena bijelog božura koji vraća zdravi sjaj i blistavost te ujednačava ten.

Esencija se koristi kao prvi korak Vinoperfect njege, a zbog svoje vodenkaste teksture trenutačno prodire u kožu. Caudalie Vinoperfect Essence nanosi se neposredno prije Vinoperfect seruma i tako priprema kožu lica i vrata za serum, a prilikom nanošenja Esencije pamučnom blazinicom ili vršcima prstiju potrebno je izbjegavati područje oko očiju. Na taj način, Esencija udvostručuje učinkovitost Seruma na tamnim mrljama.

Važno je napomenti da proizvod ne sadrži parabene, fenoksietanol, ftalate, mineralna ulja, natrij-lauret sulfate niti sastojke životinjskog porijekla.

Caudalie Vinoperfect Essence dostupan je u svim ljekarnama sa Caudalie asortimanom ili u Mülleru na odjelu prirodne kozmetike, a preporučena maloprodajna cijena je 199,00 kn za 150 ml.

A.M.

Midas

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Katarina 06/12/2017 u 21:12 - Reply

    ovi bi mi jako dobro došlo, ten mi je ujednačen samo kratkotrajno nakon dobrog peelinga ili maske, a jaaako volim kad je tako divno ujednačen

Ostavite komentar