Stigla je nova kolekcija Georgia May Jagger for Reserved!

Dugo očekivana kolekcija Georgia May Jagger for Reserved napokon je stigla u trgovine.

reservedOd najave suradnje s top modelom i zaštitnim licem brenda Reserved, ekskluzivna je linija koju je dizajnirala kćer frontmana Rolling Stone’sa u centru pažnje. Davno prije nego što su pojedinosti suradnje između Georgije i Reserved tima otkrivene, sama vijest o liniji uzdrmala je modne entuzijaste, kao i obožavatelje stila Georgije May Jagger. Ubrzo nakon objavljivanja suradnje, Georgia je govorila o svojoj inspiraciji, koja uključuje i njezin rodni grad London. Kolekciju je opisala kao praktičnu s puno lijepih modnih komada za svaku priliku, a upravo je to karakteristično za njezin stil koji je prenijela u ovu kolekciju. Rad na novoj kolekciji trajao je nekoliko mjeseci. Tijekom tog kreativnog, dizajnerskog procesa stvaranja nisu pripremljene samo skice i uzorci, već i posebno modno snimanje te video isječak o tome kako je sve to izgledalo.

reserved2

Ova kolekcija napravljena je od finih tkanina i materijala, kao što su svila, koža i kašmir. Osim haljina, bluza, topova, suknji, jakni i kaputa, u Reserved trgovinama bit će dostupni i zanimljivi modni dodaci. Stil linije je snažan i atraktivan te uključuje neke elemente iz muške garderobe. Ova limitirana kolekcija inspirirana je i kultnim glazbenim zvijezdama. Odjeća je chic i u korak s najnovijim svjetskim modnim trendovima. Ono što kolekciju čini posebnom su vidljivi motivi mode 70ih. Crna čipka, tkanine s prugicama i tvid s kvadratnim uzorkom samo su neki od korištenih modnih materijala. Paleta boja Georgia May Jagger for Reserved kolekcije je prigušena i temelji se na elegantno ukomponiranim tonovima crne, mornarsko plave, bijele i crvene s dodirom puder-ružičaste boje.

Reserved je prvi brend koji je zaposlio Georgiju May Jagger kao modnu dizajnericu, koja je ujedno i zaštitno lice od 2013. godine. U sezoni proljeće/ljeto 2015, odradila je modnu kampanju zajedno s majkom Jerry Hall i sestrom Lizzy Jagger, što je prvi put da su ova tri modela sudjelovala u istoj komercijalnoj reklami.

Midas

Ostavite komentar