Stigla je nova hrrrskavija Snickers ® čokoladica!!!

Zagreb, 2. srpnja 2020. – Ljubitelji čokolade koji traže laganije i manje zasitne zalogaje u ovim u ljetnim mjesecima, pravo rješenje pronaći će u čokoladici SNICKERS® Crisp. Nova čokoladica pruža vam sve što inače volite u Snickersu: karamelu, kikiriki i mliječnu čokoladu zajedno s hrskavim okusom riže. Idealan zalogaj za vruće ljetne dane.

Spoj različitih tekstura – od hrskave riže i SNICKERS® čokoladice povezane karamelom te obavijene SNICKERS® mliječnom čokoladom garancija su odličnog okusa u laganom zalogaju. Hrvatski influnceri Nikka, Bloodmaster i Malajski Tapir prvi su probali čokoladicu i mogu potvrditi kako će te nakon što kušate SNICKERS® Crisp željeti još jedan griz.

Hrvatska je prva u regiji predstavila novi SNICKERS® Crisp. Kako bi zadovoljio potrebe svojih korisnika, Mars – koji je prisutan u Hrvatskoj s popularnim i vodećim brendovima kao što su Snickers, Twix, M&M’s – razvio je Snickers Crisp, čokoladicu u dva sloja koja je sada dostupna u svim bolje opremljenim trgovinama u Hrvatskoj u pakiranju od 40g..

Midas Widget

Sljedeći članak >
Veliki Ego

Ostavite komentar