Stigao je STAY NAKED iz Urban Decaya!

Na licu iste osobe se može pronaći i nekoliko različitih nijansi, a upravo nas ti suptilni podtonovi čine jedinstvenima.

Iz tog razloga, Urban Decay je stvorio pravu znanost iz dekorativne kozmetike. Urban Decay je uračunao i intenzitet nijansi, glavne tonove i podtonove, a sve kako bi otkrio pravu nijansu individualne kože.

Rezultat?

40 precizno osmišljenih nijansi STAY NAKED tekućeg pudera i 25 nijansi STAY NAKED korektora veganske formule.

Lagani tekući puder Stay Naked sadrži novu mat, vodootpornu i vegansku formulu srednjeg prekrivanja za osjećaj „gole kože“. Postojan je 24 sata, a nijanse su podijeljene prema 9 intenziteta, 3 glavna tona  i 7 podtonova. Nakon što se odabere intenzitet, određuje se je li glavni ton hladan, neutralan ili topao, a potom se preciziraju podtonovi: ružičasti, maslinasti, plavi (boja šljive), neutralni, žuti (zlatni), narančasti (boje breskve) i crveni (raskošni).

Za sve koji žele maksimalno prekrivanje koje traje 24 sata ali ne žele da izgleda umjetno, visokoprekrivajući korektor Stay Naked sadrži laganu, prozračnu i vodootpornu formulu gotovo neprimjetnog osjećaja na koži. Uz raspon nijansi od 9 intenziteta, 3 glavna tona i 5 podtonova, jednostavno je riješiti problem pronalaska pravog tona tvoje kože.

Nova kolekcija je dostupna u Müller parfumerijama na Trgu bana Josipa Jelačića i Arena Centu Zagreb gdje se nalaze i beauty savjetnice za pomoć pronalaska idealne nijanse.

Lagani tekući puder Stay Naked: 289,00 HRK

Visokoprekrivajući korektor Stay Naked: 215,00 HRK

Midas Widget

Ostavite komentar