Stigao je dugoočekivani Valentinov novi miris VOCE VIVA!

Veliki novitet kojeg smo s nestrpljenjem čekali novi je miris za žene, VOCE VIVA, čija je službena ambasadorica u duhu samog imena parfema, Lady Gaga koja u kampanji zrači pod sjajnim plavim nebom u crvenoj dizajnerskoj haljini modne kuće Valentino koju je dizajnirao Pierpaolo Piccioli.

 

Talijanska modna kuća Valentino predstavila je novi miris VOCE VIVA, napravivši time novi korak u povijesti linije Valentino Beauty. Zaštitno lice novog mirisa je pjevačica Lady Gaga, jedan je od najsnažnijih glasova suvremene glazbene scene i jedina izvođačica koja je u istoj godini osvojila nagrade Oscar, Grammy, BAFTA i Zlatni globus, koje je zaslužila svojim vrhunskim nastupom u filmu Zvijezda je rođena.

Valentino Voce Viva zamišljen je kao glas koji prenosi poruku diljem svijeta i poziva svakoga da dirne srca drugih, nadahnjuje ih i ostvari svoje snove.

Voce Viva odražava vrijednosti uključivosti i individualnosti ove modne kuće i slavi jedno od najintimnijih ženskih čula, njezin glas.

 „Lady Gaga utjelovljuje slobodu, samouvjerenost i čisto srce. Svojim sudjelovanjem u ovoj kampanji podiže simboličku vrijednost projekta na najvišu razinu. Ona je ikona svoje generacije. Njezina poruka slobode, strasti prema umjetnosti, samouvjerenosti i ravnopravnosti jednaka je onoj koju zagovara zajednica Valentino. Ponosan sam što nam se pridružila.” Pierpaolo Piccioli, kreativni direktor

Voce Viva je himna hrabrosti, individualnosti i slobodi.

U srži filozofije parfema je glas (Voce) — njegova snaga, jedinstvenost, važnost i sposobnost utjecaja.

Glas i parfem dijele mnogo zajedničkog: ostavljaju nevidljiv, ali izrazito nezaboravan trag. Također predstavljaju jedinstvenu značajku svake žene.

FILM koji predstavlja parfem Voce Viva, kao ideja proizašla iz virtualne suradnje umjetničkog ravnatelja kuće Maison Valentino Pierpaola Picciolija, redatelja Harmonyja Korina iz Los Angelesa i Lady Gage, pozivnica je za zajedništvo i svijet veće uključivosti. „Proslava jednakosti, počast generaciji bez granica”, Pierpaolo Piccioli.

Pjesma posvećena različitosti i uključivosti, baštini i suvremenosti, poruka filma „Moj glas, moja snaga” poziva ljude da upotrijebe svoj glas da bi podijelili vlastite vrijednosti, različitosti i uvjerenja.

„Moj je glas ono za što se zalažem, ono zbog čega me se čuje, potvrda moje individualnosti. Glas je živ. Ima vlastiti život. Glas je sila prirode. Priroda je moćna. Važno je kako ga upotrebljavate.” Lady Gaga

Tvorci mirisa u suradnji s parfumerima Honorine Blanc i Amandine Claire Marie, u parfem su unijeli tri osnovna principa kuće Valentino: boju, cool i couture.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

VOCE VIVA: Color. Cool. Couture. The new fragrance. #ValentinoVoceViva #ValentinoBeauty @maisonvalentino

Objavu dijeli Valentino Beauty (@valentino.beauty)

Voce Viva — cvjetno-drveni miris čije note slave snagu žena i bude njihov glas.

Miris započinje esencijom bergamota, omekšanom notom slatke i sočne talijanske mandarine. Svježi pikantni ekstrakt đumbira dopunjuje te jarke citrusne note.

Srce mirisa tvori buket bijelih cvjetova koji stvara poseban trag. Raskošan miris cvijeta naranče stapa se s voćnom nijansom zlatne gardenije i španjolskog jasmina.

Neočekivani sklad kristalne mahovine (koja je dugo bila rezervirana za muške mirise) iznenađuje svojim drvenastim i mineralnim notama u bazi mirisa, te stupa u vruću igru s dva oblika sirovine.

Topla i mliječna sandalovina u harmoniji je sa slatkim mirisom vanilije s Madagaskara. Ta neočekivana oštrina mahovine, ublažena senzualnošću vanilije, govori o slobodi i asertivnosti žene kuće Valentino.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

A narrative of individuality. A hymn of difference. #ValentinoVoceViva #ValentinoBeauty @maisonvalentino

Objavu dijeli Valentino Beauty (@valentino.beauty)

Jedinstveni dizajn bočice razrađen pod umjetničkim vodstvom Pierpaola Picciolija, poziva da je se uzme u ruke i pokaže svoj vlastiti glas u svijetu Voce Viva.

Ovaj put je kuća Valentino izabrala potpuno novu, jarku i dinamičnu ružičastu nijansu kultne crvene boje ove modne kuće.

Bočicu krase Valentino zakovice koje pridaju buntovnički touch za više samopouzdanja. Profinjenost i čistoća linija dodatno naglašavaju vještinu dizajna, koji podsjeća na siluetu i obline haute couture haljine u sredini bočice.

Voce Viva EDP V30 ml – 525,00 kn
Voce Viva EDP V50 ml – 760,00 kn
Voce Viva EDP V100 ml – 1018,00 kn

 

Midas Widget

Ostavite komentar