Sportska elegancija u novoj Liu Jo kolekciji

1090kn, 680kn

1090kn, 680kn

Brend je ovom pomalo nespojivom kolekcijom kreirao posve novu stylish dimenziju koja je istovremeno sportska, romantična, casual i urbana

Neodoljiva kolekcija poznatog talijanskog brenda Liu Jo ovog nam ljeta  donosi sportsku eleganciju s fashion prizvukom. Athleisure je novi modni trend kojim se dizajneri posebno ponose, a nova Liu Jo kolekcija donosi svoje viđenje trenda koji spaja odjeću dizajniranu za sportske aktivnosti, ali koja je nosiva i u casual šetnji gradom.

930kn, 1110kn

930kn, 1110kn

Brend je ovom pomalo nespojivom kolekcijom kreirao posve novu stylish dimenziju koja je istovremeno sportska, romantična, casual i urbana. Liu Jo vidi ljeto u spektru boja, tako se linijom prožimaju tonovi crvene, bijele, maslinaste i crne dok zanimljivi spojevi materijala kao što su čipka i lagani til,  čine privlačnu kombinaciju koju će svaka trendseterica rado prigrliti. Detalji poput zakovica, plus size natpisa, čipkastih umetaka te raznih aplikacija su ti koji čine razliku, a to najbolje znaju u ovom stilski prepoznatljivom brendu kreirajući pravi miks elemenata glama i funka te cool i casuala u outfitima s urbanim prizvukom. Ovo ljeto uz Liu Jo spremni smo za uzbudljive izazove, od gyma do ureda, jer nova kolekcija prati apsolutno sve zahtjeve užurbane svakodnevice na stylish način koji ćete obožavati!

600kn, 560kn, 430kn, 1360kn

600kn, 560kn, 430kn, 1360kn

 

Ostavite komentar