Spas iz Eucerina za vruće dane

Visoke temperature nas tjeraju na često tuširanje, ali ne zaboravimo na ravnotežu vlage u koži

Koliko god volim ljeto i visoke temperature, da dobro čitate:), na umu imam savjete kako pretjerano tuširanje može isušiti kožu i učiniti je osjetljivijom, te da je preporučljivo odabrati prizvode koji ne sadrže iritanse poput alkohola, mirisa i boja.

eucerin-recenzija

Mislim da nisam jedina koja se ovih dana svako malo tušira tijekom dana. A ako tomu pridodam, boravak u klimatiziranom prostoru, izlaganje suncu koje isušuje kožu, onda se svakako nameće činjenica da uz sve to, redovito tuširanje smanjuje prirodnu pH razinu kože, a bez tuširanja ne mogu zamisliti vruće dane.

Ja sam svoj spas našla u Eucerinu🙂

Konkretno koristim Eucerin pH5 ulje za tuširanje za koje možete zaključiti već iz samog naziva ovog proizvoda da aktivira prirodne zaštitne mehanizme kože zahvaljujući pH5 enzimskoj zaštiti te štiti od isušivanja čak i nakon čestog tuširanja. A glicerin i dekspantenol uz to što štite od isušivanja podupiru i regeneraciju kože.

BINGO ZA MENE! Ulje je zaista blago i to možete osjetiti odmah nakon tuširanja jer je koža onako svilenkasta, s osjećajem nahranjenosti. A ako uklanjate dlačice britvicom, ulje je odlična zamjena za pjenu.

Zaista imam iskrene pohvale za ovaj proizvod!

Ipak nakon tuširanja da njega bude potpuna, koristim i proizvod iz iste linije Eucerin pH5 losion za osjetljivu kožu tijela. Eucerin pH5 losion za osjetljivu kožu tijela posebno je namijenjen osjetljivoj koži koji pruža 24-satnu hidrataciju, a mogu ga koristiti čak i djeca već od svoje 2. godine. Vrlo je bogate teksture, sviđa mi se što je lako razmaziv i izuzetno se brzo upije u kožu.

Moram spomenuti još jedan proizvod iz iste linije koji doduše ne koristim ja, već jedan moj prijatelj koji kaže da upravo zbog prekrivenosti tetovaža ništa drugo ne koristi za tuširanje osim Eucerin pH5 uljne kupke koja smiruje i intenzivno hidratizira i obnavlja nadraženu osjetljivu kožu. Eto, zamislite, Eucerin i tetovaže se vole:)

Ana Mišić

Midas Widget

Ostavite komentar