SPAR Hrvatska predstavio svoj najnoviji projekt portal Dobar tek

Pokretanjem portala Dobartek.spar.hr  SPAR Hrvatska želi svojim kupcima biti savjetnik za pripremu hrane,a  na portalu se može naći veliki broj provjerenih recepata i novosti iz područja kulinarstva.

dtSPAR Hrvatska, trgovački lanac ove godine slavi 10 godina uspješnog poslovanja i tim povodom predstavlja i portal Dobartek.spar.hr koji je nastavak časopisa Dobar tek, a portal predstavlja iskorak u sve popularniji kulinarski svijet u Hrvatskoj.

Portal modernog i dopadljivog dizajna na jednom mjestu nudi velik broj provjerenih recepata – od ličkog lonca sve do raw fooda, ali i dodatne sadržaje koji ga čine posebnim. Video recepti, preporuke najbolje vrste vina uz svaki recept, funkcionalna tražilica, dodatni sadržaji o kulinarskim trendovima, male kuharske tajne – na portalu Dobartek.spar.hr dostupni su svima. Portal osim recepata donosi i zanimljive priče o namirnicama i novostima iz kulinarskog svijeta, a moguće je čak i pitati profesionalnog kuhara za savjet ako nešto ne uspije s receptom – što će svaki ljubitelj kuhanja zasigurno cijeniti.

hhŽelimo biti pouzdan savjetnik i kompetentan partner u odabiru namirnica i pripremi jela. Ovaj portal je mjesto na kojem možete pronaći rješenje svog problema, a osmišljen je kako bi bio jednostavan za korištenje, intuitivan i koristan. Tražilica prema različitim kategorijama omogućuje da prema nekoliko kriterija brzo pronađete recept kakav trebate – bilo da se radi o brzom ručku za dijete koje je stiglo iz škole ili desertu kojim želite impresionirati goste – objasnio je predsjednik uprave SPAR Hrvatska Helmut Anton Fenzl.

Nakon predstavljanja portala, gospodin Fenzl je i sam prezentirao kako se lako može pripremiti zdrav jutarnji napitak.

hh2

Portal Dobartek.spar.hr svaki tjedan donosit će i recept za jelo koje se može spremiti s artiklom iz akcijskog letka, ali i kontinuirano nadopunjavati bazu recepata s minimalno 50 novih recepata mjesečno.

Spar je poznat i po tome što nudi i proizvode iz linije namijenjene posebnim prehrambenim potrebama kao što su SPAR Free from i SPAR Vital linije, liniju bio proizvoda SPAR Natur*Pur, ali i liniju proizvoda za vegetarijance SPAR Veggie.

A.M.

 

 

 

 

 

 

Midas

Ostavite komentar