Sjećate li se tko je pobijedio prošle godine, pas ili mačka?

Prije godinu dana pitali smo vas tko je vaš omiljeni ljubimac – pas ili mačka – a tu smo dilemu riješili putem online ankete (psi su ipak pobijedili). Ove godine vas pitamo – zašto su vam oni omiljeni?

Zato što vas smiruju kad su vam najpotrebniji? Zato što odmah mogu pronaći put do vašega srca? Jer su uvijek na vašoj strani? Ili zato što ne osuđuju vaše pjevačke vještine?

Nije tajna kako je ljubav prema životinjama jedinstven osjećaj te da one čine velik dio naših života. Svake godine mnogi jedva čekaju Svjetski dan životinja. Na taj dan pojedinci i tvrtke podižu svijest o važnosti suživota s ovim nevjerojatnim stvorenjima te odaju počast tom velikom fenomenu – uzajamnoj naklonosti između ljudi i životinja.

Ove će godine s različitim aktivnostima koje će prethoditi Svjetskom danu životinja Mars posvetiti posebnu pozornost podizanju svijesti o odgovornom vlasništvu i brizi o svim životinjama. Sa svojim popularnim brendovima za kućne ljubimce, Pedigree® i Whiskas®, Mars poziva vlasnike pasa i mačaka da koriste hashtagove #psisuzakon ili #mackesuzakon i tako sudjeluju u slatkoj internetskoj raspravi zašto su im psi ili mačke najomiljeniji.

Midas Widget

Ostavite komentar