Shawn Mendes Signature: predstavljanje na Dan zaljubljenih!

Shawn Mendes Signature

Shawn Mendes Signature

Zagreb, 13. veljače 2018. – Svoje vrijeme rezervirajte 14. veljače u Avenue Mallu u Zagrebu (ispred Mueller parfumerije u 17,00 sati) gdje će se predstaviti neodoljiv istinski revolucionaran miris Z generacije koja ne trpi kompromis. Shawn Mendes Signature.

Novi miris Shawn Mendes Signature sinonim je za novu Z generaciju žena i muškaraca koja odiše kreativnom energijom isuvremenim stilom odražava individualni izraz samopouzdanja, strasti i odlučnosti.

“Tako sam uzbuđen i sretan što mogu predstaviti svoj miris Signature kroz ove čudesne dokumentarne vizuale koje sam snimio s Dannyem Clinchom tijekom turneje u Dublinu. S ovim mirisomi kampanjom, htio sam stvoriti nešto stvarno posebno što mogu podijeliti sa svojim fanovima, nešto što predstavlja autentičnost moje glazbe i moju vezu s njima. “, izjavio je Shawn Mendes.

Shawn Mendes stvorio je Signature zajedno sa kreatorom parfema Celine Barel, koja je rekla: “Ovaj miris nadahnut je Shawnovom umjetnošću, strašću za glazbom i njegovim kanadskim korijenima. Željeli smo stvoriti miris s kojim se mogu poistovjetiti njegovi fanovi i koji odražavaju odakle dolazi.”

Povodom predstavljanja mirisa Shawn Mendes Signature, održati će se ekskluzivan event 14. veljače na Valentinovo u Avenue Mallu u Zagrebu na koji se pozivaju svi zaljubljenici u unisex osvježavajuće mirise. Za dobru zabavu pobrinuti će se Filip Rudan, veliki fan Shawna Mendesa i natjecatelj poznatog showa „Zvijezda“ u čijim je izvedbama osim žirija uživala i publika.

Posjetitelje uz dobru zabavu očekuju mnoga ugodna iznenađenja.

Miris je već dostupan na svim prodajnim mjestima dm, Muellera i Bipe po cijeni od 236,00 kn (30ml)  te ekskluzivno u Mulleru pakiranje od 50ml po cijeni od 317,00 kn.

Vidimo se na Valentinovo u Avenue Mallu, a do tada uživajte u Filipovoj izvedbi:)


Ostavite komentar