SEVERINA predstavlja MASS modnu kampanju za proljeće 2017.

Donosimo making off fotografije sa snimanja MASS modne kampanje za proljeće 2017.

MASS obuća u suradnji sa Severinom još jednom najavljuje nadolazeće novitete iz svijeta obuća za novu proljetnu sezonu. U modnoj kampanji pod nazivom „Zasjeni druge“,  koja je ovih dana snimana u Zagrebu, Severina je ponovno uspjela svojom elegancijom i seksipilom nadmašiti sve dosadašnje stajlinge.

Pozirajući  u najatraktivnijim modelima obuće iz Massa, Severina je zabljesnula u nekoliko privlačnih izdanja kojima naglašava različite modne stilove – od ozbiljnog, casual i sportskog izgleda, pa sve do strastvenog i zanosnog modnog izgleda.

Na snimanju nove Mass kampanje ponovno se okupila provjerena ekipa u kojoj je za fotografiju bila zadužena  Jelena Balić, za make up se pobrinula vizažistica Dajana Pajkić, za styling Petar Trbović, dok je frizuru osmislio Martin Posavec.

Raznovrstan i širok izbor svjetski poznatih brendova obuće iz nove kolekcije za proljeće 2017. može se već pronaći u svim Mass trgovinama diljem Hrvatske, a više pojedinosti nalazi se na Internet stranici MASS obuće  www.mass-shoes.com

Midas Widget

Ostavite komentar