SEVERINA POKAZALA SAVRŠENU LINIJU I RASPLESALA MAKARSKU RIVIJERU

Kraljica domaće glazbe Severina vrućim ljetnim hitovima obilježila je nezapamćeni party vikend u srcu makarske rivijere. Atraktivna glazbenica mamila je poglede u zanimljvoj haljini koja otkriva njezinu uvijek savršenu liniju, a već prvom izvedbom hitova s novog albuma Halo podigla je na noge tisuće posjetitelja iz brojnih zemalja regije i svijeta. Nezaboravan provod ispunjen glazbom, plesom, pozitivnom energijom i emocijama trajao je do ranih jutranjih sati, a do posljednjeg mjesta ispunjen klub najljepši je poklon omiljenoj glazbenici ali i klubu Petar Pan koji svojim zabavnim programom ovog ljeta ruši sve rekorde posjećenosti.

Nakon više nego uspješnih koncerata brojnih hrvatskih i regionalnih zvijezda, uzbudljive makarske ljetne noći nastavljaju se u petak, 9. kolovoza kada nas na velikoj pozornici Petra Pana očekuje istinski kralj zabave Joško Čagalj Jole. Njegovi najljepši ljubavni hitovi kao što su Nosi mi se bijela boja, Zove zove, Nisi me voljela bez sumnje će vam se uvući pod kožu i prikovati vas za najljepši plesni podij do ranih jutarnjih sati.

Sredinom kolovoza posjetitelje Petra Pana razveselit će regionalna zvijezda Željko Joksimović. Glazbenik koji je dva puta uspio napuniti zagrebačku Arenu uvijek se s veseljem odazove nastupima u Hrvatskoj. Uz još nekoliko nastupa diljem naše zemlje, Joksimović nas u Makarskoj očekuje u petak, 16. kolovoza.

Petar Pan već je niz godina omiljena destinacija brojnih zvijezda. Ovaj makarski biser u proteklih 12 godina postojanja osvojio je srca tisuća domaćih i stranih gostiju, a u nadolazećem vrhuncu turističke sezone obećaje još brojne uzbudljive ljetne noći ispunjene vrhunskom glazbom i koncertima regionalnih zvijezda, svjetskim i domaćim hitovima te brojnim drugim iznenađenjima.

 

Midas Widget

Ostavite komentar