Servirajte mu sok od nara ako želite vruću noć!

Jeste li znali da redovito ispijanje soka od nara povećava razinu testosterona i seksualnu želju? ! A samo jedna čaša soka od nara i kod muškarca i žene potječe strastvenije ljubljenje!

Prema istraživanju Sveučilišta kraljice Margarete u Edinburghu, muškarci i žene koji su svaki dan pili čašu soka od nara imali su povećanu razinu hormona testosterona koji povećava seksualnu želju. 

Na muškarce djeluje tako što im jača brada, produbljuje se glas i pojačava se seksualna želja, dok je potencija na nivou koji se postiže konzumiranjem viagre. Kod dama, pored snažnijeg spolnog nagona, dolazi i do jačanja kostiju.

Osim što utječe na seksualnu želju, sok od nara pozitivno djeluje i na raspoloženje i pamćenje te pomaže u oslobađanju od stresa.

 

View this post on Instagram

 

#紅石榴的營養價值 #紅石榴 #紅石榴的功效 #健康產品 #瘦身產品 #美容產品 #保養品 #老少咸宜 #一家大小 #每天一杯 #香港人 #自家製 #飲品 #水果 #抗氧化 #要對自己好d #靚 #美白 #pomegranate #juicejuice #healthylifestyle #healthyfood #keepfit #lady #man #children #family #thebest Hello !我係 🥤紅石榴小姐 👸🏻!歡迎大家一起來了解紅石榴的功效、認識紅石榴的營養價值,大家都知道市面上大型超級市場及小型超級市場都有得買既,不過我地都知道好多人都怕麻煩 「切開? 點打開?一粒一粒咁好似粟米咁食?」正正因爲呢D問題好多人都冇買過,又冇食過 ,而少接觸左呢種水果俾大家冷落左🤔 為了大家一一問題 ,比大家從新認識後身體再吸收紅石榴的最高營養價值,咁大家一起健康💁🏻‍♀️🥤紅石榴小姐👸🏻親力親為👍🏼自家製成品紅石榴汁🥤新開埸期8折優惠價$32一枝🥤原價$40一枝🥤歡迎大家預訂📲 +852 ₉₃₁₃₆₃₁₈

A post shared by 🥤紅鑽之神石榴汁店 🥤Juice Pomegranate (@juicepomegranatejuice) on


Izvor: Cover Style

Ostavite komentar