Senzualni i zavodljivi u Guessovoj novoj kolekciji haljina!

Glavni motivi Guess proljetne kolekcije haljina su  volani, cvjetni motivi, karirani uzorci, resice, egzotični printevi i osebujni kolorit.

Riječ je o prekrasnoj i iznenađujuće raznovrsnoj kolekciji koju možemo promatrati i kao pravo ogledalo ključnih trendova za nadolazeću toplu sezonu.

Guess-ova kolekcija bogata je  lepršavim, prozračnim, jednostavnim haljinama do koljena idealnim za ležerne kombinacije, kao i midi i maxi haljinama koje u vaš ormar donose svestrani komad uz kojeg ćete se lako iz ležernog outfita transformirati u formalni ili iz dnevnog u večernji.

Prekrasni modeli u bijeloj boji, puderastim nijansama, zatim nježnoj plavoj ili modeli s cvjetnim uzorkom idealno će poslužiti za nadolazeće ljetne odmore, visoke temperature i cjelodnevno provođenje vremena uz plažu.

Ovakve haljine zasigurno će privlačiti pažnju u brojnim prilikama nudeći vam mogućnost da izrazite svoju vlastitu modnu osobnost.

Guess haljine će i ove će godine biti jedan od hit komada za kojim ćete posegnuti jer ćete uz minimalni trud izgledati maksimalno savršeno.

 

Ostavite komentar