Saznajte što vas najviše krasi u vašem horkopskom znaku!

Svaki horoskopski znak ima svoje slabosti, mane i prednosti. Što je nekom prednost, to je nekom slabost! Saznajte što vas izdvaja od ostalih horskopskih znakova.

U nastavku vam otkrivamo koja je najprivlačnija osobina svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Ovnovi su i tvrdoglavi i temperamentni, ali kada nešto zacrtaju, idu do kraja dok to ne ostvare!  Poznati su po izuzetnoj strastvenosti prema svemu što rade, a suprotni spol obaraju s nogu svojom hrabrošću i odlučnošću.

Bik

Bikovi su rođeni vođe. A osim što vole finu hranu, suprotni spol oduševljavaju svojom ambicioznošću i uspješnošću. Jednom kada se zaljube, poklanjaju svoju pažnju bezgranično i samo kako to oni znaju.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj hirovitosti, zato se trebate paziti da vas ne zavaraju, a i procijeniti da li je istina što vam govore jer su vrlo slatkorječivi i popularni u društvu te osvajaju čim progovore.

Rak

Rakovi su vrlo senzibilni i osjećajni, a osvajaju svojom nepredvidivošću i spontanošću. A kada se zaljube, vole intenzivno i strastveno!

Lav

Lav je najšarmantniji i najglasniji znak Zodijaka. Lako ćete ih zamjetiti u društvu jer su izuzetno karizmatični i popularni. Vješti su zavodnici, ali imaju i velik ego te očekuju zahvale i pohvale na svoj račun.

Djevica

Imaju potrebu sve tjerati do perfekcionizma što mnoge iritira. Međutim, prijatelji ih opisuju kao vrlo odane i brižne osobe, na žalost ne ostavljaju takav dojam u početku jer djeluju vrlo hladno i suzdržano.

Vaga

Vage su vrlo inteligentne, komunikativne, snalažljive, a i vrlo privlačne. Ne vole ulaziti u konflikte i trude se svaku razmiricu riješiti na miran i razuman način i zato su i omiljeni u društvu.

Škorpion

Škorpioni su najstrastveniji i najseksualniji znakovi Zodijaka, a uz to su i misteriozni što mnoge pripadnike suprotnog spola privuče. Oni su majstori zavođenja, ali pazite jer imaju i svoju mračnu stranu!

Strijelac

Imaju naglašen avanturistički duh, na žalost on djeluje i na njihovu prevrtljivost tako da nikad zapravo ne znate na čemu ste s njima. Njihova dobra strana je što su dobrog srca i vole pomagati ljudima u potrebi.

Jarac

Osobe u znaku Jarca su pomalo zatvorene. Drže se svojih uvjerenja, koriste više razum od emocija, iako kada se otvore pokažu i svoju emotivnu stranu.

Vodenjak

Vodenjaci su originalne osobe koje će za svaki problem naći praktično rješenje. Vrlo su kreativni. Osvajaju svojim šarmom, ali često nisu svjesni svojih mogućnosti.

Ribe

Ribe su jedan od najemotivnijih znakova u zodijaku. Brzo se vežu uz druge osobe, a kada se zaljube, vole svim srcem. Brižne su i odane i kao takve omiljene su u društvu.

Midas Widget

Ostavite komentar